qubu Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Witam, Mam na imię Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jewier Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Cześć wszystkim. Nazywam się Monika i jestem od zeszłego tygodnia posiadaczka A4 . Witam wszytskich serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brodario Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Witam mam na imię Darek. Od półtora roku jeżdżę a4-ką z 2005 roku 1,9 TDI.Chciałbym wymieniać doświadczenia związane z użytkowaniem tego samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angol Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 (edytowane) Witam wszystkich, mam na imię Andrzej i jeżdżę A4 B7 avant 1,9 TDI. Edytowane 11 Grudnia 2010 przez angol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrysek Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 cześć witam wszystkich audimaniaków mam audi a4 b6 2004r i potrzebuję instrukcję obsługi do tego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorpl Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Witam ma na imie Krzysztof jezdze A6 pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barkley Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Witam koledzy. Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczek Audi A4 AVANT S-Line 1,9 TDI 2003r.. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptest Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Hejka, mam na imię Paweł i od miesiąca ciesze się A4 B6 Avant 1.8T PozdrP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz figiel Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Witam. Mam na imię Mateusz i pochodze z okolic Krk. Obecnie jeżdze Audi A4 B6 1.9tdi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASZ Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 WITAMJESTEM WŁAŚCICIELKĄ OD 4 LAT AUDI A6 2,5 180KM Z 2000 R, NIESTETY WCZORAJ MNIE ZAWIODŁO PO RAZ PIERWSZY - PADŁA SKRZYNIA TIPTRONIC I WRÓCIŁAM DO DOMU LAWETĄ. CIEKAWE JAKIE KOSZTY MNIE CZEKAJĄ? MOŻE KTOŚ MIAŁ PODOBNY PRZYPADEK?POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekmarta Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...czesc.pozdrowienia ze slonecznej walencji.jezdze audi a3 1.9 tdi sportback z 2005 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolik_A3 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Witam nazywam RolandMam zamiar niebawem zakupic Sb Audi A3 w dieselkuObecnie jestem bez autkamam nadzieje ze forum sie rozkreci i bedzie nas tutaj coraz wiecejpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foe Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Witam, Darek mam na imię , jestem z Lublina , właśnie kupiłem Audi A4 Avant w wersji quattro z silnikiem 3,0 ASN. Super autko jak narazie :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrysek Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 cześć witam wszystkich miłośników audi posiadam audi a4 b6 1.9 TDI 115 koni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maq Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Cześć jestem Marcin jestem kolegą kolegi kolegi który chce ściągnąć instrukcje do audi ale z tym postem powitalnym to już mnie rozbawiliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Witam, jeżdżę a-4 B7 3,0 TDI. Pozdrawiam wszystkich uzytkownikówBeerbant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolMarks Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Witam, Marcin z Głogowa. Przymierzam się do zakupu A-3 i liczę na "pomoc forum" Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifo Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Witam. Nazywam się Adam (SHIFO) Od 3 lat jeżdżę Audi A4 2.0 benzyna 131kM. Wyślij e-mail Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cygan Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Witam wszytkich posiadaczy audi od niedawna jestem włascicielem audi a4 3.0 tdi z 2oo5 roku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidul Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...WITAM JESTEM KRZYSIU OD PARU DNI MAM AUDI A4 1.9 TDI MIESZKAM W WOJ POMORSKIM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek89 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Witam ! Jeżdżę Audi A3 8l, 1998r. 1.8 T. Pochodzę z Żar w woj. Lubuskim. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Witam wszystkich forumowiczów. Jestem Mirek z Małopolski Mam Audi A4 B7 Quattro 2,0 Tdi.Pozdrawiam ,Fajne forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcz Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Witam Piotr z Rzeszowa mam A8 2,8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quill Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi