Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Od roku byłem posiadaczem AUDI 80 B4 benzynka 90 KM + LPG. Od dwóch dni jestem szczęśliwym posiadaczem AUDI A6C5 1,9 TDI 131 KM. To autko jest po prostu boskie.

Opublikowano

Witam wszystkif Forumowiczy

mam na imie Tomasz(wyszka4),

od roku jezdze AUDI-A4 SE TDI (130),

na chwilę obecną przebywam poza granicami kraju,
mam nadzieję, że nasza współpraca będzie owocna i bezproblemowa.

Pozdrawiam wszystkich userów AudiTimes

Opublikowano

Witam, kilka dni temu moje marzenie się spełniło i mam już swoje cztery kółka :) Pozdrawiam wszystkich, tych z podkarpacia ze szczególnym sentymentem :)

Opublikowano

Witam wszystkich.

Właśnie zamierzam kupić A4 B7 1.9TDi 2007/2008r.Pozbyłem się Merca W168 i mam nadzieję że będę zadowolony.

Opublikowano

logosmall.png

beaudifulcars.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam. mieszkam w NL i od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem A4 B7  2006r 2.0Tdi 170KM

Opublikowano

Witam Wszystkich AUDIMANIAKÓW. Mam na imię Krzysztof.

Zostałaem posiadaczem S8 2002 rok. Sprawia dużo frajdy jazda tym pociskiem.

Pozdrawiam

Opublikowano

logosmall.png

beaudifulcars.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Opublikowano

Witam wszystkich. Ostatnio nabyłem A4 B7, i jest to już trzeci pojazd ze stajni Audi jaki mam przyjemnośc posiadać.

Pozdrawiam wszystkich fanów marki!