propter Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...Rafał.Pierwszy moj niemiecki samochód Audi A6 2.0 , wczesniej tylko japońskie. Będę porownywał. Głównie jeżdzę po mieście ale i czasami jakieś trasy się trafiaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyl Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 witam wszystkich użytkowników forum! mam audi a4 b7 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norton22 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Witam.Jestem również szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B5 1.9.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zywki Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Witam na forumku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkinson Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Witem jestem Maciek. To forum polecił mi kolega. Niestety nie mam jeszcze audi ale właśnie jestem w fazie poszukiwań i dlatego chciałbym by to forum pomogło mi wyjaśnić kilka kwestii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roccogiani Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Cześć nazywam się Krzysiek od od niedawna brykam Audi A4 B6 myślę że coraz więcej będzie tych samochodów jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor88 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Witam wszystkich użytkowników forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki71 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki71 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 (edytowane) Witam jestem nowy szukam czegoś ciekawego. Edytowane 14 Grudnia 2010 przez marecki71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malasz89 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 WitamNazywam się TomekOd niedawna jeżdżę Audi a4 avant 1,9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOLIBERk Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Witam Wszystkich,jestem tu nowy, na razie nie mam Audi, ale planuje kupic w nowym roku.Pozdrawiam, Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIKI Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Witam jestem z Puław Nazywam się AndrzejPosiadam Audi a4/b6 z 2004 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janula_Tiger Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 witam wszystkich, ja jestem fanem Audi obecnie mam A* D2 i jest super, ale fajnie byłoby podzielić się doświadczeniami, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migosiak Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Witam Wszystich na forum audi. Z góry dziekuję za potrzebne informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian3769 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Witam. Jestem Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRC Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Cześć, od jakiegoś czasu chodzi za mną (a raczej jeździ...) Audi TT 3.2 Quattro i dlatego chciałbym skonsultować z kolegami zady i walety skrzyń biegów, silników i innych mniej i bardziej potrzebnych rzeczy. Pozdrawiam, Tomek z Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
impact Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Witam wszystkich, jeżdżę audi a4 od pół roku i jak na razie jestem zadowolony pozdrawiam,Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryger1 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Witam wszystkich uzytkowników Audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasliw Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...Witam, Jakub Audi A6 C6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek1958 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 witam wszystkichMam na imię Józefod miesiąca jestem właścicielem Audi A4 B6 z silnikiem 1.9 TDI 130 KMmieszkam w turku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefano Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 WitamPozdrawiam w WLKP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Witam od miesiaca jestem wlascicielem Audia4 1.8 125KM 1997r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audimark Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Witam Wszystkich!Kupiłem audi i mam nadzieje że będe mógł korzystać z pomocy bardziej doświadczonych użytkowników a6.POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kontopiotrka Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Witam.Mam na imię Piotrek.Od marca tego roku jeżdżę Audi A4 B7, a rocznik samochodu to 2005.Oby Wam się!!! ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi