PIOTR WSK Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 WITAM WSZYSTKICHNa imię mam Piotr. Od dwóch tygodni zacząłem swoją przygodę z A6 C5 2,7biturbo. Jest to moje pierwsze audi, więc chetnie skorzystam z wiedzy I porad fanatyków marki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solemo Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Czesc wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanmen Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Witam wszystkichJestem nowym posiadaczem Audi A6 C5 3.0 Rocznik 2002. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ijik Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Witam, jestem Dominik. Jeżdżę a4 b6 1.8T QUATTRO 2001r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4v8 Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Witam, Na imie mam Tomasz posiadam Audi S4 b6 2004 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MCK Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Witam jestem Maciej posiadam Audi a3 8P z 2008r. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audia6c6 Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 witam.wszyskich co jeżdzą audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekelo Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Witam Nazywam sie Janek i od niedawna jestem wlascicielem a3 1.8 125 km, jest to jednoczesnie moj 1 samochod. Trafilem tutaj bo szukalem instrukcji obslugi w naszym jezyku. Pozdrawiam wszystkich forumowiczow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milasw Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Witam, Milas A3 sportback 2,0 diesel 140 KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freestyler Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Witam,nazywam się Artur od tygodnia hulam Audi A8 D2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power-Kris Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Witam.Nazywam się Krzysiek.Jeżdżę od 3 lat A4 B6 Avant z AWX pod maską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek2243 Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Witam.Mam na imie Marek,pochodze z Dobrej kolo Nowogardu.Od roku jezdze Audi a4 B7.Pozdrawiam wszystkich uzytkownikow Audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala117 Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Witam Wszystkich Audi-maniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesztof Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Witam wszystkichJestem Grzesiek od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem audi A4 B6 rocznik 2003 1.9 TDI AWXPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys2 Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Witam. Nazywam się Marian. Od niedawna stałem się posiadaczem samochodu Audi A4 B7 1,9TDI. Zarejestrowałem się na forum aby podzilić się infomacjami związanymi z użytkowaniem samochodu ale również po to aby kożystać z opinii i porad innych użytkowników. pozdrawiam gorąco Marian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majstermati Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Witam.Jestem Mateusz, mieszkam na Lubelszczyźnie.Parę dni temu stałem się posiadaczem audi a6 c5 4.2 i poszukuję cennych porad o tym samochodziepozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordmani Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Witam all..!!!Co slychac i jak,,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polepionyy Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamonix Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Witam wszystkich Mam na imię Marek i od niedawna jeżdżę Audi S6 C5 Od 4 lat mieszkam i pracuję w Szwajcarii. Piękny kraj i życie spokojniejsze niż w Polsce. Pozdrawiam wszystkich na forum no i oczywiście Admina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej56 Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Witam jestem Andrzej jestem posiadaczem Audi A4 B7 silnik 1.9 Avant ,pochodzę z Lubelszczyzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzina30 Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Witam:) Posiadam audi A3 1,9tdi 1999 rok i poszukuje informacji o naprawach itp. pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1983 Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Czołem Wszytkim Audi Maniakomobecne auto to a3 1.9 tdi rok 2006pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychc Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Witam wszystkich forumowiczów, jestem Krzysiek i jeżdżę A6C5 1.9 tdi 110 (140) z 1998r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marpet Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Witam serdecznie i pozdrawiam, mam zamiar kupić a4 b6 1.9 tdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
str92 Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Szymon, A4 b7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi