Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystki bardzo serdecznie. Mam na imię Bartek i dołączam do forum z Audi 8k Avant 09' --> Wrocław.

Opublikowano

Witam

jak w nicku Krzysztof

pomieszkuje w zachodniopomorskim gdzie obecnie smigam audi a4 b7 avant z 2.7d 180km

bardzo przyjemne autko i super sprawuje sie w roznych warunkach:)

pozdrawiam

Opublikowano

Witam, jestem Marcin, od pół roku jestem posiadaczem Audi A4 B8 Avant 2.0 w dieselku:) Pochodzę z Płocka.

Opublikowano

Witam jestem Piotrek, od pół roku jestem posiadaczem Audi A4 B5 sedan w dieselu. Pochodzę z okolic Lublina

Opublikowano

Witam

Mam na imię Radek z Brzegu

Byłem szczęsliwym posiadaczem Audi B4 1.9 TD 1994 niestety rozstaliśmy się.

Obecnie mam A3 8L 1.6 2002.

Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

Witam Wszystkich,

Ja jestem dziewczyną posiadacza audi b7 z 2007 roku i razem szukamy nowych możliwości tego auta.

Opublikowano

Witam ! Od dzisiaj jestem posiadaczem audi a4 b7 2.0 TDI z 2005 roku .Mam nadzieję ,że na forum dowiem się praktycznych rzeczy o tym modelu. Pozdrawiam Andrzej !

Opublikowano

Witam

Dzisiaj zdecydowałem się na zakup Audi A4 w wersji B7. Wcześniej Skoda 1.8T i Golfik.

Pozdrawiam Wszystkich

Opublikowano

Witam kolegów

Jako nowy nabywca A4 B7 chciałbym pozdrowić wszystkich miłośników czterech kółek

Opublikowano

witam wszystkich

właśnie dziś zakupiłem moje kolejne Audi. Poprzednie to A6 C5 2,4 benzyna +LPG. Nowe to c6 , 2,7 TDI z 2007 r. Od jutra będę się napawał jazdą, ale trochę muszę poczytać o tym modelu. 

Opublikowano

Siemka Wszystkim Klubowiczom :D

Jestem Posiadaczem Audi A4 B7 1.9 TDI 

Użytkuje to piękne autko od 3 lat :)

Chciałbym się dowiedzieć coś więcej 

o tym aucie od was i ja podzielę się 

z wami moim doświadczeniem 

pozdrawiam :)