waldek1104 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Witam i pozdrawiam w oststnie dni wakacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebaa2008 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Witam! Sebastian z Warszawy Audi A6 2.5 tdi V6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avancik Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam drogich klubowiczów. Niecały rok temu zostałem właścicielem Audi A4 B7 2.0 TDI 2005. Jestem niezmierne szczęśliwy z Avanta, właśnie odbyłem nim podróż do Albanii i innych krajów Bałkańskich, spisywał się świetnie, również w górach, mieszałem w nim przez 2 tygodnie, to jest to co w autach kocham najbardziej, używanie ich, praktyczne wykorzystanie do maksimum, a nie podziwianie jak błyszczą w garażu. Pozdrawiam wszystkich miłośników wypraw samochodowych:) I zachęcam do kolejnych! Maciek Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez Avancik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordbebok Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Witama4 b7 2007 1.9 Tdi jeszcze z połówka FIS ale już niedługo..Pozdro Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quattro-serwis Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 witam wszystkich jeżdze a6 2,6 chętnie pomoge z wszelkimi problemami technicznymi które się trafiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid TG Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Witam Dawid. Od miesiąca jeżdżę Ślicznym Audi A4 B7 z 2007r Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAl Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Witam użytkowników forum, właśnie nabyłam A3 8P 2007, narazie u mechanika. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz 12 Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Witam Grzegorz Od miesiąca jeżdżę piękną Audi A4 2.0 TDI 2007 rok Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McRomanowsky Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 hej Właśnie wymieniam 80 b4 na A4 B6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masa_ag Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Witam, jestem ArekOd pół roku cztery kółka w nazwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek1965 Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 WITAM szymek1965 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marhio2000 Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Witam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonk Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 witam wszystkich użytkowników audi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTS-RM Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Witam wszystkich użytkowników i sympatyków AUDI.Posiadam A4 B7 Avant 1,9 TDI, poprzedni A6 2,5TDI. Pozdrawiam TTS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rico Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Witajcie Jestem nowym posiadaczem a4 b7 2.0 benzyna automat z 2005 i trafiłem do was bo szukam instrukcji.Dzieki za dopuszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczes Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Witam Serdecznie wszystkich na forum. Własnie od niedawna zacząłem swoją przygode z Audi...jest nim model A4 B7 1.9TDI z 2007r. Pozdrawiam Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faza1111 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Witam nazywam Tomaszod 4 dni jezdze audi A6C5 sedan w dieselku 180km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Witam,Nazywam się Andrzej i od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 b7 1.8 T z 2007r.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grudek Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Witam wszystkich. Od dwóch dni jestem posiadaczem Audi A4 b7 z 2007r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seti Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 (edytowane) Witam wszystkich bardzo serdecznie jestem z Ciechanowa jeżdżę Audi a4b6 AVANT Edytowane 6 Września 2015 przez seti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poczopoczo Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Witam wszystkich posiadaczy Audi, sam od niedawna jeżdżę A3 8L co sprawia mi wiele radości, więc życzę również frajdy i niezawodności innym posiadaczom samochodów marki Audi, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Witam nazywam Agaod roku jezdze audi A4B6 Sedan w benzynieObecnie przebywam za granicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dnas Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Witam wszystkich! Audi a3 z Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Happyzaba Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Witam posiadaczy czterech kółek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panciogreg Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Hej greg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi