Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, jestem właścicielem audi a4 b7 avant. Mam nadzieję, że w razie potrzeby w przyszłości będę mogł skorzystać z WASZEJ pomocy.

Opublikowano

Witam wszystkich Forumowiczow nazywam sie Paweł przed kilkoma dniami stalem sie szczesliwym posiadaczem a6-tki pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Witam, witam ;-)

Miałem wiele aut, ale najmilej wspominam swoją 80 , po kilku innych markach przyszedł czas na A6 c4 - cieszyłem się nią 3 miesiące do czasu gdy pewien dżentelmen nowiusieńkim Passatem wymusił pierwszeństwo. Znowu dwie inne marki, a teraz A6 c5 ;-) Jest fajna, nawet bardzo ;-)

Pozdrawiam

Opublikowano

Czesc nazywam się Radek jestem z Olsztyna.Mam 24 lata.Jeżdzę Audi A4 B5 combi 1998,od niedawno bo od kwietnia:)

pozdrawiam

Opublikowano

Witam

Mam na imię Mirek i jestem posiadaczem audi A4 B6 1.9 TDI z 2001r.

Mam nadzięje że na tym forum dowiem się coś nowego o swoim samochodziku:)

Pozdrawiam Administratora i wszystkich forumowiczów:)

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum audi. Nazywam się Wojtek. Jeżdżę Audi A4 B6 1.9TDI Avant. Pozdro.

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

czesc wszystkim mam na imie witek i jestem od niedawna posiadaczem b6 z 2001r
Opublikowano

Witam nazywam się Paweł. Planuje zakup Audi w związku z czym postanowiłem zarejestrować się na forum. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!

Opublikowano

Witam Wszystkich

Nazywam sie Janek, trochę przez przypadek stałem się posiadaczem A4 2006 ale teraz wiem co to znaczy jeździć Audi. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich,

chciałem Wszystkim życzyć Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego 2011 Roku