staszeksz Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Witam jestem posiadaczem A4 B6 2001 AWX. pozdrawiam wszystkich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutek Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Witam wszystkich, jestem właścicielem audi a4 b7 avant. Mam nadzieję, że w razie potrzeby w przyszłości będę mogł skorzystać z WASZEJ pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszsal10 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Witam wszystkichWłaśnie stałem się posiadaczem A4 B6 2002 rok 1.8T QUATTROPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gagialno Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Witam wszystkich Forumowiczow nazywam sie Paweł przed kilkoma dniami stalem sie szczesliwym posiadaczem a6-tki pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQUA Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Witam, witam ;-)Miałem wiele aut, ale najmilej wspominam swoją 80 , po kilku innych markach przyszedł czas na A6 c4 - cieszyłem się nią 3 miesiące do czasu gdy pewien dżentelmen nowiusieńkim Passatem wymusił pierwszeństwo. Znowu dwie inne marki, a teraz A6 c5 ;-) Jest fajna, nawet bardzo ;-)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oma142 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 witam nazywam sie michał i jezdze juz 2ga a8 miałem pierwsza 96 rok teraz 99 lift... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan69 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Witam Wszystkich użytkowników a4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdk06 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Czesc nazywam się Radek jestem z Olsztyna.Mam 24 lata.Jeżdzę Audi A4 B5 combi 1998,od niedawno bo od kwietnia:)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 WitamMam na imię Mirek i jestem posiadaczem audi A4 B6 1.9 TDI z 2001r.Mam nadzięje że na tym forum dowiem się coś nowego o swoim samochodziku:)Pozdrawiam Administratora i wszystkich forumowiczów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafef Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Witam ciesze się że tutaj trawiłem Pozdrawiam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka90 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum audi. Nazywam się Wojtek. Jeżdżę Audi A4 B6 1.9TDI Avant. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Witam wszystkich,Nazywam się Marek i jestem z Wrocławia, jeżdżę Audi A4 B6 1.9TDI (sedan) rocznik 2002.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salami Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...czesc wszystkim mam na imie witek i jestem od niedawna posiadaczem b6 z 2001r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fan2000 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Witam nazywam się Paweł. Planuje zakup Audi w związku z czym postanowiłem zarejestrować się na forum. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cameleon14 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 zęśliwym posiadaczem audi a4 i poszukuje instrukcji obsługi klimatyzacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jdrewniak Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Witam Wszystkich Nazywam sie Janek, trochę przez przypadek stałem się posiadaczem A4 2006 ale teraz wiem co to znaczy jeździć Audi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
texi89 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Witam jestem Kamil. Jeżdzę Audi a4 99r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CameR Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Witam wszystkich,chciałem Wszystkim życzyć Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego 2011 Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazirmd Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Cześć. Michał, A4, 2001, 1,9. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek.f Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Witam wszystkichMirek A4 B7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eckonom Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Witam wszystkich, pozdrawiam wszystkich użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barni Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Witam Tu Batrnii :)audi a3 8p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomisag Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Witam! Jestem posiadaczem A4 1.6 z 95 roku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danczyslawa Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Witam wszystkich. Jestem miłośniczką samochodów marki Audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Witam! .Audi A4 Avant 2.0 Tdi 2005 r. Pozdrawiam wszytskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi