Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Nie dawno zakupiłem audi a6 c5  2.8  avant z 1998 roku z instalacją gazową.Sprowadzony z Niemiec.

Jednak mam problem kiedy przełącza się na instalację gazową to szarpie autem.

Na benzynie pracuje bez problemu. Będę wdzięczny za pomoc.Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam, zamierzam zakupić A4 B6 z 2001 roku z silnikiem AWX 1.9 tdi. Pozdrawiam wszystkich i dołączam do waszego grona :)

Opublikowano

Cześć pany. Kulam się a4 b5 1.8 i a6 c5 2.8. Jak na ten moment nie narzekam. Będę starał się być bardzo aktywny 

Opublikowano

witam 

jestem Mateusz od jakiegoś czasu jestem posiadaczem a4 cabrio 

pozdrawiam 

Opublikowano

Witam serdecznie.  Pozdrawiam w nowym roku.  Sebastian z Alsdorf / Łódź.  Szoferuje się A8 D2 2,8 r. 97. LPG.  Czy ktoś posiada książke obsługi?  Jako PDF.  Lub inaczej.  Mam parę małych problemów i potrzebuje opisu. 

Dzięki Seba 

received_840746939307706.jpeg

Opublikowano

Witam nazywam się Mirek

Od grudnia jestem posiadaczem Audi A6 C5 Avant benzyna+LPG pojemność 2.0 i powoli zapoznaję się z nim. Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

Witam wszystkich. ;-) mam na imię Łukasz i jestem z okolic Wrocławia. Jeździłem do tej pory BMW a teraz przesiadam się na audi a4 b7. Mile widziane odpowiedzi ludzi z moich okolic, mam parę pytań co do audi. Pozdrawiam 

Opublikowano

Witam, jestem szczęśliwym posiadaczem audi a 4 b6 1.9 130km, w pelnym s line :).

Opublikowano

Witam,

Tu Andrzej ze Słupska

A3  1,6. 2002

Liczę, że dowiem się wielu ciekawych rzeczy 

Opublikowano

Witam, mam na imie Paweł i jeżdżę audi od maja 2015. To moja pierwsza audica, ale czuje ze nie ostatnia:)
Jestem mężem i tatą dwójki dzieci:)
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!