Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kolegów z klubu jako nowy użykownik A4B7 rok 2007. Liczę, że dzięki producentowi i ewentualnej Waszej  pomocy (na którą liczę)Moja przygoda z dislem  Audi okaże się udaną. Póki co  poszukuję instrukcji w języku polskim gdyż z pojazdem otrzymałem instrukcję w jęzuku francuskim. A ten jest mi naprawdę obcy i mój roczniknie skłania do rozpoczęcia nauki tego języka.

Życząc wszystkim klubowiczom zawsze wystarczającej szerokości  pozdrawiam Andrzej, mazowieckie.

Opublikowano

Witam wszystkich. Jestem nowy i mam (prawie :) ) nowe audi. Avant b7 1.9 tdi 115kM . Była toyota, golf, skoda, nissan i jeszcze parę... ale teraz NAJWAŻNIEJSZA jest Audi.

Pozdrowienia dla admina ;)

Opublikowano
O 9.04.2009o10:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam Panów

Mam na imię Stanisław

Od roku posiadam Audi A4 B6 

Na tym forum jestem nowy,więc na początek będę uważnie się przyglądał i czytał

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam.

Mam na imię Paweł. Od ponad roku jestem dosyć szczęśliwym 

posiadaczem a6 c5 1.9 tdi. Obecnie za granicą.

Opublikowano

Witam

Właśnie nabyłem nowe Audi A3 sportback 1,6Tdi

Mam nadzieję że na forum uda mi się uzyskać ciekawe porady dotyczące eksploatacji samochodu

pozdrawiam

Opublikowano

Witam, jestem nowy i chciałem się przywitać ;-)

Mam pytanie czy nie znacie jakiś fajnych portali gdzie można kupić części poza all.....?

Dziekuję

Opublikowano

Witam.Mam na imię Michał. Od trzech lat jestem posiadaczem a6 c5 2,5 tdi 150 KM  AKN. Mam nadzieję że częściej pomogę niż będę potrzebował pomocy :)

Opublikowano

Witam klubowicze & klubowiczki :)

Tomek, Żary, woj. Lubuskie, szczęśliwy posiadasz A3 8L oraz A3 8P :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam. Z tej strony Miłosz. Posiadam Audi A4 b8 2.7 TDI Multitronic

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam!

Mam na imię Jarek!Nie dawno zakupiłem A6 C5 2.5tdi 150km z roku 1998 z uszkodzoną ASB by mieć co robić w wolnych chwilach..

Pozdrawiam!

Opublikowano

Witam jestem od wczoraj posiadaczem Audi A3 1,8 2002. Serdecznie pozdrawiam

Opublikowano
O 9.04.2009o10:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam. Od miesiąca mam super samochodzik. Audi A4 S-line. Niestety instrukcja obsługi nie jest po polsku.Gdzie mogę taką dostać? Pozdrawiam wszystkich...jestem kobietą :)

Opublikowano

Witajcie!

Mam na imię Mateusz, od kilku dni jestem nieszczęśliwym posiadaczem AUDI A4 B6 2003r. 1,9TDI 130KM :).

Pozdrawiam z dolnegośląska, okolice Wrocławia.

Opublikowano

Witam wszystich

Pozdrowienia z Południowych Niemiec.

Dbajcie o swoje maszyny, niemieckie autostrady potrafią zweryfikować stan każdego auto:)

Opublikowano

cześć jestem posiadaczem audi a4 b6  jestem bardzo zadowolony z wyboru tego auta ,poprzednie moje auto to też audi 80 1.9d

Opublikowano

Witam nazywam sie Radek

posiadam drugi rok Audi A4 B6 w diselku

mam też golfa II 1.8 GT mam go już 16lat

mam do niego sentyment i dbam o jego wygląd jest naprawdę niezły

Opublikowano

Witam serdecznie uzytkownikow.W tym miesiacu kupilismy piekne auto audi a3,wczesniej mielismy BMW i Mercedesa .Mieszkamy w Warszawie

Opublikowano

Witam.Nazywam się henryk, jestem fanem audi  .Miałem już Audi 80 a teraz jeżdżę Audi Avant 2.5 tdi.

pozdrawiam.

Opublikowano

Witam.
Mam na imię Kasia i jestem szczęśliwą posiadaczką Audika. Moja miłość do tej marki trwa już ponad 4 lata. Najpierw było A4 b6, które uratowało mi życie... a teraz jest A4 B7.
Pozdrawiam.