piotrex Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Witam! .Audi A4 Avant 1.9 Tdi 2004 r. Pozdrawiam wszytskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadan Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 witam z Gliwic.Szczęśliwy posiadacz A4 B7 2007r.Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlon Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...Witam Jestem z Podkarpacia.Jeżdżę a4, 1,9 tdi, 2007, wcześnie audi B4, 1,9 idi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BernardK Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Czesc,Bernard A4, B6 1.9 TDIPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsc0 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Witam wszystkich użytkowników AUDIMam na imię Jacek mieszkam w Szwecji właśnie stałem się właścicielem pięknego czarnego C6,ale moja przygoda z tą marką zaczęło się dawno temu z modelem 100 c4(niezniszczalny).Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
as_audi Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...Witam z Krakowa, już jako prawie właściciel A4 B6 1.9 TDI z 2007 r. Cieszę się, że w razie czego (odpukać) będę mógł skorzystać z rad doświadczonych pozytywnie użytkowników Audi as_audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek77 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Cześć Radek A4 B7 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teahowyouyeahbunny Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Witam wszystkichPawełAudi A3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boDZIO3344 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Cześć nazywam się Bogdan.Jestem miłośnikem samochodów marki Audi.Od półtora roku jestem właścicielem audi A6 2.4 benzyna z 2002 roku. Pozdrawiam ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasjonat Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... [/quote witam mariusz a4 b6 avant 2002 1,9 130km pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkuczka Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...witam Na imie mi Maciej i od 2 dni jestem posiadaczem audi A4 S-line + 170koni i mam nadzieje ze wiele sie o nim dowiem na tym forum poniewaz całe zycie jezdzilem bmw i jest to moje pierwsze audi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkuczka Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 witam Na imie mi Maciej i od 2 dni jestem posiadaczem audi A4 S-line + 170koni i mam nadzieje ze wiele sie o nim dowiem na tym forum poniewaz całe zycie jezdzilem bmw i jest to moje pierwsze audi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Witam wszystkich użytkowników Audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okon Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Witam Was i do "przeczytania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piku Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Witam i pozdrawiam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozi Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 witam wszystkich mam na imię Darek mieszkam w Przemyślu swoim audi jeżdżę dopiero 4 mies. i jest super autko pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Dawid Audi A4 2004 rok 1.9 Diesel / Wielkopolska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuk_w_mrowisku Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 (edytowane) Witam wszystkich. Audi A3 1,9 TDI Edytowane 27 Grudnia 2010 przez zuk_w_mrowisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack1992 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Witam!Jestem Jacek i studiuje Budownictwo na Politechnice Wrocławskiej.Co do Audi to jestem pasjonatem tej marki od dziecka. Aktualnie jeżdżę A4 B6 2.0. Wspaniałe auto. Mam nadzieję , że moje doświadczenie przyda się w serwisie i razem stworzymy MEGA forum.Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaw78 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Witam!Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem A6 c6 2005r Quatro 3.0 TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesu300 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Witam serdecznie na forum AUDI, jestem od nie dawna posiadaczem tego modelu.Jest to moj pierwszy samochod tej marki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soqu Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Witam serdecznie, Karol z ToruniaOd paru miesięcy jeżdżę A6 4B 1999 1.8 benzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciukson Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Witam serdecznieobecnie jeżdże A6 C5 Avant 2,5 TDI z 2000rpozdrawiam z Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgsmario Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Witam wszystkich i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszw71 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Witam!Od 2 tyg Jeżdżę AUDI A4 B6 2002 1.9 TDI(131KM) AWX Sedan.Mieszkam w Zielonej Górze i studiuje:). Autko bardzo dobrze się sprawuje, obu tak dalej:)Forum jest doskonałym kompendium wiedzy:)Pozdrawiam i życzę udanego zakupu >>> AUDI<<< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi