Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Dominik Audi a3 8p 2004 benzyna.

Licze ze pomozemy sobie nawzajem.

Pozdro

Opublikowano

Mieszkam w Rykach jeżdżę Audi A6 C7 najbardziej interesuje mnie nowa nawigacja do tego modelu

Opublikowano

hej tu Marek. Jeździłem A4 B7, aktualnie A6 C7 - pozdrawiam wszystkich! :-)

Opublikowano

Witam, niedawno zakupiłem A4 B7 2007 w wersji tak zwanej "mechanic special" :P Termostat i cam follower wymienione, akumulator odpiąłem i teraz kluczyków nie rozpoznaje... and the story continues :P

Opublikowano

Witam,

Od niedawna jeżdżę Q7 4,2 TDI, rok 2007. Nie potrafię skonfigurować połączenia Bluetooth z telefonem komórkowym. Nie wiem też jak ustawić zmianę głośności radia w zależności od prędkości. Pozdrawiam wszystkich na forum, a jeśli ktoś może mi dać podpowiedź, to bardzo proszę.

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich
Jestem Krzysiek
Jeżdżę a4 B7

Edytowane przez kuki1987
Opublikowano

Witam.

Jestem fanem Audi, interesuje mnie motoryzacja, obecnie zakupiłem Audi A4 B6 1.9 TDI.

Pozdrawiam wszyskich fanów Audi.

Opublikowano

Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Adam, mieszkam w Łodzi. Moim hobby jest motoryzacja i karawaning. Jeśli chodzi o samochód którym jeżdżę, to na dłużej zagościł u mnie S124 E250 , lecz potrzebuję również drugiego samochodu, a ten co chwila jest inny, gdyż zawodowo- prowadzę dział. gosp.- pomoc drogowa, laweta, holowanie pojazdów, i jak to bywa w tym fachu, co rusz coś się trafia. Rozglądam się za A6 C5 Avant.
Pozdrawiam.

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich! 

Mam nadzieję, że będę szczęśliwym posiadaczem Audiolki i mam do Was kilka pytań... ;)

Pozdrawiam z Gdańska :)

Edytowane przez Hypnotic
Opublikowano

witam Jestem Adam , jestem szczęśliwym posiadaczem audi A6 kombi z 2012 r silnik 3.0 TDI 204 koni .automat

Opublikowano

Witam.Nazywam sie Grzesiek.

Obecnie jeżdze Audi A3 2.0 TFSI Sportback z 2006 roku