Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Niedawno stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B5 2,6

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam, tu Tadek - audi A4 B7 2.0 tdi BWP. Mam kilka pytań technicznych...

Pozdrawiam

T.

Opublikowano

Witam,

niedługo stanę się posiadaczem Audi A6 C6 3.0 tdi 

pozdrawiam wszystkich

Opublikowano (edytowane)

Witam , nazywam się Krzysztof ,właśnie nabyłem Audi Q5 z silnikiem 2,0 TFSI z 2015 roku .

Edytowane przez kris05
Opublikowano
O 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Cześć z tej strony Marcin 

Jeżdżę od niedawna Audi a6 c5   3.0 benzyna 

Pozdrawiam wszystkich :)

Opublikowano

Witam wszystkich klubowiczow.

Jestem szczesliwym posiadaczem 'Olimpiady' A6 C7 2.0diesel z 2012r z silniczkiem o mocy 177KM

... NO TO JEDZIEMY :)

Opublikowano

Cześć:)

Jestem Marta i od niedawna czerpię megaaa przyjemność z podróżowania Audi A4 (B7)

Pozdrawiam Wszystkich Użytkowników forum!

Opublikowano

Witam . Jestem Marcin.  Jeżdżę Q7 S-line 4.2 benzyna. Z zachodniopomorskiego. Posiadam od roku.  Moje pierwsze Audi. Pozdrawiam

Opublikowano

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...
manny27 jestem tu nowy pozdrawiam wszystkich jeżdżę a6c5 sedan 1.8 benzyna+gaz 1998r
Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Opublikowano

Witam. Mam AUDI S6 / 2014, "zdradziłem" BMW , którymi jeździłem od 1979 r. Ostatnio 645 i. Nie żałuję swojej decyzji. Świetne osiągi, doskonałe regulowane zawieszenie.

Pierwszy raz mam Quattro i tej zimy nie mogłem sprawdzić zalet.

Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Witam Darek jestem ,kocham Audi ,ostatnio mialem A4 diesel 2.0 TDI 2008 rok 143km byl kocur,ale czas na cos mlodszego.Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

Witam wszystkich miłośników audi.Miło być w tym gronie.

Opublikowano

logo_klubaudipl.png

Witam wszystkich miłośników Audi. Od dziś też do nich się zaliczam.

Opublikowano

Witam,

W dniu dzisiejszym kupiłem swoje wymarzone Audi A6 C7.

Pozdrawiam,

Opublikowano

WItam, dopiero zaczynam przygodę z Audi i mam nadzieję że się nie zawiodę.