Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam forum ;)
 Jestem Przemek i krążę  Audi A6 C5 2001r. w benzynce :) 
Pozdrawiam i miłego dnia wszystkim kolegom z forum :)

Opublikowano

Witam nazywam się Adam  jestem z dolnego śląska pozdrawiam wszystkich klubowiczów

Opublikowano

Witam!

Nazywam się Łukasz, jeżdżę Audi A4B6 1.9 tdi w kombi 

Opublikowano

Witam!

Nazywam się Szymek właśnie zostałem posiadaczem Audi A6 C7. Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Cześć Miło się przyłączyć do  grona 4 kółek.

Na imię mam Piotr. Jestem z Leszna

Opublikowano

Witam wszystkich ! Mam na imię Damian i pozdrawiam  fanów AUDI! :)

Opublikowano (edytowane)

Witam! Mam na imię Marek, jestem z dolnego śląska i wszystkich pozdrawiam!:)

Edytowane przez Marek68
Opublikowano

Witam

A6 Avant 2012 TDI 2.0 177KM

Zachodniopomorskie

Pozdrawiam wszystkich Audiuserów

Opublikowano

Witam wszystkich kolegów i koleżanki z 4 oooo ! (i nie tylko :)

Jestem z Krakowa i zwany jestem Byronem. Moja pierwsza audianka przejeździła ze mną ponad 8 lat (A6 C6 2.7 V6) - teraz przyszła pora na młodszego brata A6 C7. 

Mam nadzieję, ze posłuży równie dobrze jak starszy brat (czy siostra ?). 

Pozdrawiam wszystkich 

Opublikowano

Witam Wszystkich Klubowiczów.Jestem właścicielem audi,chciałbym korzystać z Waszych rad,porad.Ja ze swej strony w miarę nabierania doświadczenia również będę służyć pomocą.

Opublikowano (edytowane)
O 9/4/2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam ,nazywam sie Waldek i jestem z pomorza ,od wtorku będę nowym użytkownikiem Audi Q5 2.0 tdi quattro 170CV s/tronic DpF. Pozdrawiam wszystkich.

Edytowane przez mogilski
Opublikowano

Witam. Mam na imię Waldek i właśnie rozpoczynam przygodę z A6 C5 Avant 1,9 130KM

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam. Mam na imie Mariusz i pozdrawiam z wielkopolski. Zacząłem przygode z audi a6c7 3,0 TDI quattro rocznik 2011. Pierwsze audi w palecie aut, ktorymi mialem przyjemnosc jezdzic. Witam raz jeszcze forumowiczów.

Opublikowano

Witam, mam na imię Marek, jestem z Chełma i jeżdżę Audi A4 b6 z 2004r. Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Witam. Mam na imię Rafał, właśnie kupiłem audi Q 7. Zawsze byłem miłośnikiem Alfy Romeo więc zobaczymy jak będzie się układać z audi...

Opublikowano

Witam nazywam Piotrek  od roku jezdze audi A6C5 Avant w dieselku  Obecnie przebywam poza granicami kraju pozdr

Opublikowano

Witam 

Od 20 dni jestem szczesliwym posiadaczem A6c7  tfsi poprzednio 7 lat A6c6 avant tdi

Licze na wymiane  doswiadczen . 

Opublikowano

Witam

Zamówiłem Audi A6 (używka z 2015r) ale nie wiem jak go obsługiwać a w poniedziałek odbieram go z salonu. Poszukuję więc instrukcji obsługi (najlepiej skróconej) abym umiał choć z tego salonu wyjechać. Jest instrukcja na Myaudi ale tylko on line a wolę sobie wydrukować i na spokojnie poczytać. Odbieram sedana diesel 190kM z MMI czy coś takiego no i w automacie ale nawet nie wiem czy są manuale.

Pewno będę miał mnóstwo innych pytań ale poźniej.

Pozdrawiam

Robert B