pawlaczek1 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Witam wszystkich nazywam się Bogumił mieszkam w Tarnowskich Górach od roku jeżdże a4 b6 z roku 2002 pojemność 1900 Diesel aktualnie pracje za granicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiMart Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Witam.Jestem z okolic Torunia.Mam A4 B6 1.9 TDI 130 KM Quattro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL122 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 WITAM WSZYSTKICH NAZYWAM SIE RAFAL OD POL ROKU JESTEM POSIADACZEM AUDI A4B7 Z 2005 ROKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swieca Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Siemka tu Marek audi tt 1.8 2258N 2000Slaskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madman97 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Witam,mam na imię Mariusz,jeżdżę Audi A4 1.9TDI 2005r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub1956 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Witam wszystkich forumowiczów - jestem Jakub. Audi to moja ulubiona marka i mialem juz ich kilka - A6 i A4 Quatro i z to mocnymi benzynowymi silnikami. Teraz przyszedł czas na S6 C5 avant z 2001 r (4.2 L, V8, 340 KM). Mam go od 2 tygodni - w aucie jest kilka rzeczy do poprawienia ale jesli bedzie sie dobrze sprawował to 2-3 lata mam nim zamiar pojezdzić. Przy okazji....szukam instrukcji do tegoa auta - manual auta, manual navi plus, manual webasto, etc..w języku polskim lub angielskim. Mam wszystkie instrukcje w wersji niemieckiej, mogę sie wymienić! Pozdrawiam i "szerokiej drogi" w Nowym Roku Jakub Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roczek_15 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Witam i Pozdrawiam:)Jestem nowicjusz w sprawach motoryzacji:),posiadam audi a3 1,9tdi 110Km od 3 dni:), Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysmat Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Witam. Jeżdżę A6 2,5tdi już 5lat. Autko ma w sumie 10 lat. Ogólnie jestem z niego zadowolony, choć płatało mi różne figle (np. spadł mi pasek klinowy podczas wycieczki do Austrii). Teraz jest po "pełnej" wymianie rozrządu, termostatu, pasków klinowych i coś tam jeszcze.... Na zimę założyłem Fuldy Matadory-polecam te opony. Pozdrawiam i życzę wszystkim pomyślności w Nowym Roku.Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sikor Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 sikor wita wszystkich A4 B5 1.9TDI (AFN) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasha80 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Witam. Tomek Audi A6 1.9 tdi Audi A3 1.6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejek511 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 siema. pozdro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1024 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Witam mam na imie Sebastianod miesiaca jezdze audi A4B8 Avant w dieselkupostaram się tu często udzielac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasper-76 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Witam.Mam na imie Sebastian.Mieszkam w Ostrowcu Świętokrzyskim. Jeżdże Audi a4 z 2006 roku z silnikim 1,9 TDI.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan-krzy Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Witam wszystkich.Nazywam się Krzysztof. Od 4 miesiecy jezdżę Audi A4 B7 Avant TDI2.0 (BPW) z 2007r. Na razie nie posiadam doswiadczenia w zakresie wad i zalet tego auta. Szukam informacji, opini dotyczacych takich tematów.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blaziu Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Witam mam na imię Błażej i jestem tu po to abyście mi pomogli wybrać moje pierwsze A6 C5 POzdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz73 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Witam serdecznie wszystkich na forum w 2011r Na imię mi Arek, serdecznie wszystkich pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruk Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 witam,jestem nowym fasynatem audi(a4 b6 1,9tdi 130km avant 2003)pozdrwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasik Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 witam wszystkich łukasz posiadam wymażone audi od 4 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztofto Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Witam wszystkich .Jestem nowym posiadaczem audi a4 nazywam się Krzysiek jestem z Wągrowca.Wszystkiego naj w Nowym Roku!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOLDIE74 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Witam wszystkich użytkowników i sympatyków marki. W nowym roku życzę wszystkiego najlepszego :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jureczek Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Witam Was! Posiadam Audi A4 Avant 2.0TDI 140KM 2005r. Mam nadzieje że będziemy mogli sobie wzajemnie pomagać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robson Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 witam jestem robson jezdze audi a4 avant 1,9 tdi mieszkam w okolicy pily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubov Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Witam! Na imię mam Kuba, jestem szczęśliwym posiadaczem modelu A4 B6 1,9TDI Avant z trochę mocniejszym butem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blast9911 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Cześć. Jestem z Suwałk( krainy śniegu i mrozu)i od 4 dni mam w garażu czarną a-czwóreczkę B7 1.9TDI w sedanie. Nazywam się Darek i trafiłem tu szukając instrukcji obsługi mojego audi po polsku. i znalazłem:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertg122 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Witam!Na imie mam Robert,jeżdze A4 B6 1.9 diesel 130KM.Awant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi