Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich nazywam się Bogumił mieszkam w Tarnowskich Górach od roku jeżdże a4 b6 z roku 2002 pojemność 1900 Diesel aktualnie pracje za granicą

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Witam wszystkich forumowiczów - jestem Jakub. Audi to moja ulubiona marka i mialem juz ich kilka - A6 i A4 Quatro i z to mocnymi benzynowymi silnikami. Teraz przyszedł czas na S6 C5 avant z 2001 r (4.2 L, V8, 340 KM). Mam go od 2 tygodni - w aucie jest kilka rzeczy do poprawienia ale jesli bedzie sie dobrze sprawował to 2-3 lata mam nim zamiar pojezdzić. Przy okazji....szukam instrukcji do tegoa auta - manual auta, manual navi plus, manual webasto, etc..w języku polskim lub angielskim. Mam wszystkie instrukcje w wersji niemieckiej, mogę sie wymienić!

Pozdrawiam i "szerokiej drogi" w Nowym Roku

Jakub

Warszawa

Opublikowano

Witam. Jeżdżę A6 2,5tdi już 5lat. Autko ma w sumie 10 lat. Ogólnie jestem z niego zadowolony, choć płatało mi różne figle (np. spadł mi pasek klinowy podczas wycieczki do Austrii). Teraz jest po "pełnej" wymianie rozrządu, termostatu, pasków klinowych i coś tam jeszcze....

Na zimę założyłem Fuldy Matadory-polecam te opony.

Pozdrawiam i życzę wszystkim pomyślności w Nowym Roku.

Andrzej

Opublikowano

Witam.

Mam na imie Sebastian.

Mieszkam w Ostrowcu Świętokrzyskim. Jeżdże Audi a4 z 2006 roku z silnikim 1,9 TDI.

Pozdrawiam,

Opublikowano

Witam wszystkich.

Nazywam się Krzysztof. Od 4 miesiecy jezdżę Audi A4 B7 Avant TDI2.0 (BPW) z 2007r. Na razie nie posiadam doswiadczenia w zakresie wad i zalet tego auta. Szukam informacji, opini dotyczacych takich tematów.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam mam na imię Błażej i jestem tu po to abyście mi pomogli wybrać moje pierwsze A6 C5 :)

POzdrawiam!

Opublikowano

Witam Was! Posiadam Audi A4 Avant 2.0TDI 140KM 2005r. Mam nadzieje że będziemy mogli sobie wzajemnie pomagać. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam! Na imię mam Kuba, jestem szczęśliwym posiadaczem modelu A4 B6 1,9TDI Avant z trochę mocniejszym butem :)

Opublikowano

Cześć. Jestem z Suwałk( krainy śniegu i mrozu)i od 4 dni mam w garażu czarną a-czwóreczkę B7 1.9TDI w sedanie. Nazywam się Darek i trafiłem tu szukając instrukcji obsługi mojego audi po polsku. i znalazłem:) Pozdrawiam