Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Pozdrawiam wszystkich  użytkowników, od 2 dni jestem posiadaczem Audi S6 C5 2000. TO JEST TO!!! :D

Edytowane przez tolo123
Opublikowano

siema wszystkim jestem szczesliwym posiadaczem a3 1.8 2000r

Opublikowano
O 9 April 2009 o 09:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam aktualnie cieszę sie z jazdy audi a6 c7 s line 2.0 tdi  rocznik 2014  ,dzieki za przyjęcie mnie do grona klubu adi 

Opublikowano (edytowane)

Witam. Jestem Agnieszka z Małopolski. Jeżdżę Audi q5 w dieslu i audi a4 również w dieslu.

Edytowane przez agnieszka1
Opublikowano

Witam, jestem od wczoraj właścicielem Audi 80 b4 2.0. Miło mi was poznać.

Opublikowano

Mam na imię Dawid
Pochodzę z Krosna, jeżdżę Audi A4 Avant rok 2000

Chętnie dowiem się więcej o swoim samochodzie

Pozdrawiam

Opublikowano
On 9.04.2009 at 10:17 AM, Klub Audi PL said:

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam wszystkich forumowiczów.

Mam na imię Adam i od 2 miesięcy jestem posiadaczem Audi A4 Avant 1,8T  B7. Mam wielka nadzieję, że dzięki Wam dowiem się czegoś więcej o tym aucie.

Pozdrawiam

Opublikowano

Cześć,mam na imię Krzysztof, od dziecka jestem miłośnikiem motoryzacji, byłem posiadaczem kilkunastu przedwojennych motocykli, kilku samochodów i różnych dziwnych pojazdów, ale teraz od paru lat jestem posiadaczem AUDI A4 B5 i jestem z tego zadowolony. Pozdrawiam Wszystkich użytkowników forum.

Opublikowano

Hej! Witam Wszystkich Użytkowników na forum, mam nadzieję że miło oraz aktywnie spędzę tutaj czas, pomagając w wielu kwestiach. Motoryzacja to moja pasja.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Witam wszytskich uzytkownikow i fanow Audi. Milo dolaczyc do Waszego grona.

Pozdrawiam

Opublikowano

Dzień dobry wszystkim Użytkownikom forum. Właśnie stałem się posiadaczem Audi A4 B6 i chciałbym dowiedzieć się czegoś o swoim aucie - mam nadzieję, że to forum jest takim miejscem, gdzie znajdę ciekawe informacje, a ze swojej strony będę mógł podzielić się doświadczeniem z użytkowania Audi. Pozdrawiam Lestry.

Opublikowano

Siema, 

Mam na imie Krzychu, jestem z Torunia, śmigam ropniakiem A4 B7 AVANT w wersji S-Line.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam. Długo nosiłem się z zamiarem zakupu auta tej marki. W końcu udało się zakupić fajny egzemplarz. Jest to model b6 z silnikiem 3.0 ASN 220 KM z instalacją LPG

Opublikowano

Witam! Od paru dni jestem szczęśliwym posiadaczem Audi Q5. Pozdrawiam wszystkich!

Opublikowano

Witam

Nazywa się Rafał jeżdżę AUDI A4 B6 1.9 TDI rok 2001 zrobione na S4 kolor czarny sedan, woj. dolnośląskie. Jakieś fotki umieszczę po odebraniu auta od lakiernika małe poprawki zderzak, dokładka itd...

POZDRAWIAM