Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam na imię Marcin. Zawitałem na to forum jako użytkownik Audi A6 który chce powiększyć swoją wiedzę na temat mojego auta.

Pozdrawiam

Marcin

Opublikowano

Witam, na imię mam Robert i obecną A4ką jeżdżę od ponad roku, wcześniej przez 9 lat 80ka B4 avant TDI.

Pozdrawiam i szerokości.

Opublikowano

Witam serdecznie,

Nazywam sie Tomek i od niedawno zostalem posiadaczem Audi A4 B6 Avant. Mam nadzieje ze na formum znajde odpowiedzi na wszelkie nurtujace mnie pytania. 

Pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)
Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

witam przemek

audi 8 b4 1.9tdi w tej chwili mtdi

Edytowane przez markus123
pomylka
Opublikowano

Witam.Mam na imię Artur.Był Golf II 1,6 D. Obecnie jeżdżę Audi A4 B6 1,9 TDI Avant rocznik 2002 oraz Audi 80 1,9 TDI 1994.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów 

Opublikowano
Dnia 9.04.2009 o 09:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

witam imie mi nadali Stefan 

od 3 dni mam Audi A6 C7  2012 

obecnie pomieszkuje w UK

Opublikowano

Procedury rejestracji gorsze niż kontrola na lotnisku. Naprawdę chyba właścicielom tego forum mocno zależy na ograniczeniu liczby użytkowników. 

Opublikowano

Witam,

Jestem szczęśliwym posiadaczem (mam nadzieję) AUDI A4 B5 1.9 TDI 96 r. - diesel i automat.

Pozdrawiam wszystkich :)

Opublikowano

Cześć Jestem Bartek.

Kilka dni temu zakupiłem Audi A6 C5 2.4 V6 165KM. Chcę się dowiedzieć dużo rzeczy na temat tego autka.

Zaskoczyło mnie bardzo pozytywnie choć nie jest nowe.

Pozdrawiam. ;)