Piotr Partyka Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Czsc nazywam sie Piotr, mieszkam w Norwegii i jezdze Audi A4 B6 z 2004r. 1.6 Benzyna 110kw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deliq Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Cześć wszystkim Od wczoraj jestem właścicielem Audi A4 B6 1.8 T. Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janpub1963 Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Witam! Nazywam się Janek , w poniedziałek odbieram dla żony Q3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zebo73 Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Cześć jestem z Lubina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrewww Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Witam wszystkich na forum jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 b6 1.8 T 150km Avant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madian Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Witam wszystkich serdecznie. Nazywam się Marek jestem z Bielawy dolnośląskie Jeżdżę audi a3 1.9 8P pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irek67@poczta.onet.pl Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 witam wszystkich serdecznie jestem Irek ..i posiadam a6c7..mam nadzieję spędzić tu miłe chwile i uzyskać ciekawe informacje w temacie AUDI...POZDRAWIAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Witam. Od kilku dni posiadam Audi A6 C7 Avant. Mam nadzieję że auto będzie nie uciążliwe i dawało radość z jazdy. Mam na dzieję na dobrą współpracę na forum. Miłej jazdy Audicami panowie i panie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adus300 Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Dnia 09.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam mam na imię Adrian jeżdżę oczywiście AUDI a3 i a5 sportback 2012 rok 2.0 tdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawlinskikamil Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Hej, nazywam się Kamil. Właśnie kupiłem Audi A4 B7 mam nadzieje że będę mógł cieszyć się tym modelem bo B6 była świetna udało się nią zrobić 400 000 km. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radara4b7 Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Witam Radek Od 2011r A4 B5 1.9TDI PD 116KM, od czerwca 2016r A4 B7 1.9TDI PD 116KM Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario112 Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 (edytowane) Dnia Thursday, April 09, 2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam wszystkich Jeżdżę audi a3 8p z 2006r 2.0 tdi po programie 185km 410NM Edytowane 20 Listopada 2016 przez mario112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazurkiewicz23 Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 siemka mam się przywitać więc to robię Piotrek z tej storny mieszkam w uk kilka dni temu kupilem zaj,...bista a6 w kombi z 2011 r dużo chciał bym sobie w niej porobić i mam nadzieje ze dużo się tu dowiem pozdrawiam z deszczowej UK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hera18 Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Cześć, Nazywam się Mariusz A4 B7 Avant z 2005 roku 2.0 TFSI 200 koni pod maską z czego 50 uciekło bo nie mam ciśnienia na turbinie. Auto czeka na mechanika Miasto Łódź Jestem otwarty na nocne wypady aby pogadać o autach i popodziwiać swoje bestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J123 Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam, Posiadam w swojej stajni Audi A4 1,8T, 150KM - 2001 Nabyłem teraz jeszcze Audi Q5 2.0TDI, 170KM - 2010, 4x4 stały i skrzynia DSG - potrzebuje instrukcję w PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alina Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Witam Użytkuje Audi A6 2015 r 3.0tdi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barti123 Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Witam mam na imię Bartosz jeżdżę a4 b8 w 2 litrowym dieselku napęd quattro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry_Ro Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Witam, Świeżo upieczony posiadacz S8 D2 z 1999 roku. Pierwsze Audi, ale już wiem, że nie ostatnie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorpionek7176 Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Witam wszystkich. Nazywam sie Romek i smigam audi a6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolek12381 Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Witam wszystkich! Nazywam sie Lolek i kupiłem Audi A6 kombi diesel automat na ledach Odbieram w 5-6 grudzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikokrak Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 witam wszystkich, nabyłem a4 b7 i mam nadzieję że będę zadowolony, moje pierwsze Audi, jak narazie ochy i achy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0liber Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Witam wszystkich, jestem od paru godzin szczęśliwym posiadaczem A6 C7 Avant. Pozdrawiam wszystkich klubowiczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo1745 Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Cześć nazywam się Boguś ,jestem ze Śląska posiadam Audi Q5 w dieslu o poj. 2.l jestem bardzo zadowolony. Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adalbert Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Witam nazywam Wojtek Jeżdżę Audi A7 Sportback 3.0 - diesel. Mam nadzieje na wymianę wiadomości z uczestnikami forum - żeby nam wszystkim lepiej i przyjemniej jeździło się Audikami. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukpal5168 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Siemanko, mam na imię Łukasz i niedługo kończę 25 lat. od półtora roku posiadam Audi a6 c5 Szczerze??? Nie zamienię na żadna inna markę! Tym się lata, tym się płynie i w zakrętach się nie ginie. Jestem bardzo zadowolony mimo felernego podobno 150km 2.5 tdi Przyjdzie czas na a6 c6, już niedługo ;-) Pozdrawiam wszystkich maniakow Audi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi