sebo22 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Witam jestem Sebo , jeżdzę Audi Q7 4,2TDI, 2010r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosuniu Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Witam !!! Nazywam się Jacek. Pochodzę z Radomska. Posiadam od paru dni Audi A6 2.0TDi BRE 140 KM. Auto z roku 2006. Jest to moje pierwsze Audi i jak na razie robi na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Mam nadzieję że się nie zawiodę. przebieg 149 tys. km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefan3 Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Witam szanownych użytkowników audi Jestem Kamil pochodzę z Zamościa, obecnie mieszkam w Warszawie i poruszam się Audi a4 b5 z 2000r Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekg2008 Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Witam użytkowników Audi. Jeździłem A4, obecnie posiadam A6 2,0 Tdi z 2014. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro72 Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Witam wszystkich. W planie zakup A6 C7 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artenova Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Witam, Radek po tej stronie. Jeździłem AUDI A4 B8 a obecnie przesiadam się na A6 C7. Jestem z woj. mazowieckiego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonG Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Witam, od niedawna posiadam Audi A3 2.0 TDI 170 KM rocznik 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audia7wisnia Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Witam pomykam a7 s-line. nie piję ,palę (nigdy w sam) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acearco Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markmark Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Witam wszystkich, Od wczoraj jestem posiadaczem audi a4 b6 1.8t z 2003 roku Dopiero będę poznawać te auto. Mam nadzieje, że te forum oraz Wy mi w tym pomożecie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aarek.94 Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Witam. Jestem Arek łowca szparek Planuje kupic a4 b5 s4. Aktualnie jeżdżę a4 b5 avant 1.8T Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi_460 Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Witam. Nazywam się Tomasz. Aktualnie zmieniłem a4 b5 1.9 AFN 2000r na a6 c5 2.8 ACK 1998r quattro... Zobaczymy czy to była dobra zmiana, jak na razie dżwiek silnika mnie zachwyca. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemol6 Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Witam, Nazywam się Przemek, finalizuję właśnie zakup Q5 2.0 tdi. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mozart Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Dzień dobry, Nazywam się Mateusz i od niedawna mam przyjemność jeździć Q7 3.0 TDI 272 km. Chciałoby się, żeby tak wszystko w nim działało, ale co chwila znajduję jakieś mankamenty... tak, czy inaczej, wszystkich serdecznie pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrog Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Witam. Od lat jeżdżę Audi tym razem padło na A6. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz65 Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 (edytowane) Witam.Pozdrawiam forumowiczów.Mam zamiar nabyć audi A2 lub A3. Edytowane 24 Listopada 2016 przez morfeusz65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz_borowski Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Witam, Nazywam się Darek. Witam serdecznie wszystkich zmotoryzowanych. Własnie stałem się dumnym posiadaczem wymarzonej Audi. Konkretnie A6 Avant 2.7T w modelu C5. Piękne auto i jak to jeździ ;). Mam nadzieje, że razem z wami odkryję wszystkie uroki Audi i przy waszej pomocy przejeżdżę jak najwięcej tys. km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlewickip Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Witam. Jestem posiadaczem A4b6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magdziakowie Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Witam Stalem sie szczesliwym posiadaczem audi a4 b7. Pozdrawiam wszystkich forumowiczow. Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bohdan Nessler Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Witam wszystkich, mam na imię Bohdan i od kilku dni jestem szczęśliwym (na razie) posiadaczem Audi Q5 S-line.Na razie się poznajemy, więc poszukuję instrukcji obsługi. Na pewno ją znajdę w naszym Klubie. Pozdrawiam wszystkich. B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenio21071964 Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam Od niedawna jestem posiadaczem Audi Q7 s-line mieszkam w Lublinie prowadzę własną firmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlicjaLejmel Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Od niedawna też jestem współwłaścicielem audi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzictom Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Witam, Nazywam się Tomek, od 3 miesięcy jeżdżę Audi A4 b6 1.6 ALZ. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur53 Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Witam wszystkich użytkowników. W związku z tym że jestem nowy więc jeśli walnę jakąś gafę to proszę o wyrozumiałość i zrozumienie. Auto moje to A 3 1,8 8l z 2003 roku . Nic o nim nie wiem bo wczoraj go nabyłem. Ba nawet nie wiem czy mogę odpiąć akumulator , czy nie rozprogramuję radia i nie utracę kodu . A w papierach niema. Pozdrawiam Artur 53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omgrotfllol Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Witam wszystkich klubowiczów! Kilka dni temu stałem się posiadaczem wysłużonego już Audi A4 B5 Avant 1.8T '99 r. Czy szczęśliwym - okaże się Póki co autko sposobi się do pakietu startowego i pełnej diagnostyki, bo niestety bliżej nieokreślone 'coś' nie pozwala mu w pełni rozwinąć skrzydeł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi