mari1981 Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Czesc jestem Marek. Jestem nowym posiadaczem A7 z 2015. Poszukuje polskiej instrukcji obsługi. pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tachoida Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Cześć, Mam na imię Janek i jestem posiadaczem Audi Q5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemcio Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Siemcie Przemek z tej str Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BakiPL Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Witam, Bartek z tej strony od dwóch miesięcy jestem posiadaczem Audi A5 S-line 2.0 TFSI Sportback. Posiadam również Audi A3 2.0 TDI Quattro z 2005 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slupek_Tychy Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Dobry nazywam się Słupek.... od 2 lat nie piję reszta w profiu pozdrawiam Audimaniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonis Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Witam, mam na imie Krzysiek mam 24 lata od 4 lat jezdzilem Audi A4 B5 1998r ale postanowilem zrobic skok technologiczny o pare latek i zakupilem Audi A6 C7 z 2012 roku 2.0 diesel 177km lubuje sie w Audi i mam nadzieje ze z tego forum dowiem sie to i owo na temat tej marki moze wyczytam cos o czym jeszcze nie wiedzialem xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griggs Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Hej Nazywam się Erwin. Do niedawna jeździłem Audi a4 B8, Jednak przyszedł czas żeby rozejrzeć sie za czymś większym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adammadry Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 CZEŚĆ, jestem Adam od prawie 2 lat jeżdżę Audi i nasza owocna, bezawaryjna miłość jak narazie trwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
technicrt Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Witam uzytkowników, jezdze a4 b7 kombi silnik 1.6, 102 km, jestem ze śląska pozdrawiam Marian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanaPhilips Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Posiadasz auta jak w profilu wita obecnych i przyszłych użytkowników Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich63 Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Witam. Nazywam się Zdzisław. Niedawno zakupiłem Audi A4 combi z 2007 roku. Jest to moje pierwsze auto tej marki, wcześniej moje zainteresowanie głównie były skierowane ku marce Opel. Chciałem jednak spróbować czegoś innego, więc kiedy pojawiła się okazja to z niej skorzystałem. Mam nadzieję, że się nie zawiodę! Poza tym, pojawiłem się tutaj z myślą, iż odnajdę odpowiedzi na pytania związane z marką Audi, jak i postaram się pomóc osobom, które tak jak w moim przypadku, będą potrzebować wsparcia. Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bknz Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Witam wszystkich, opis autka jak widać po lewej mam nadzieję że będę zadowolonym użytkownikiem. Pozdr M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Mucha Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Witam, Nazywam się Piotr i właśnie przesiadłem się ze Skody Superb na Audi A6 (C7), czuć różnicę ! Auto przyjechało z Niemiec wiec zaczynam od poszukiwania instrukcji po Polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasiu24 Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Cześć na imię mam Łukasz właśnie kupiłem audi a6 c6 i chcę od was dowiedzieć się coś więcej o tym aucie pozdrawiam sasiu24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro84 Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 witam nazywam się Arek miesiąc temu zakupiłem audi a4 b6 2.0 benzyna ALT z Podkarpacia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioHH Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Witam nazywam się Mariusz ,mieszkam w Niemczech i jeżdżę AUDI A6 C7 Z 2011 roku pozdrawiam wszystkich użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweldrums Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Cześć! A6 C7 2012 r. diesel, avant Jestem z Mielca. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czambory Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 (edytowane) Witam wszystkich audikowiczów :-) od wczoraj A4B7 1,9 TDi z DPF-em ;-) 220 tysi...na razie spoko Edytowane 29 Listopada 2016 przez czambory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dieselpol Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Witam wszystkich Od niedawna jezdzę Audi a6 c7 allroad, miło widzieć że istnieje forum zrzeszające posiadaczy mojej ulubionej marki. Do zobaczenia w przyszłych postach. Pozdrawiam Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magdula1986 Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemar Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Witam kolegów, mam na imię Mario, jeżdżę A6 C6 od niedawna,na te spoty w przyszłości też jak najbardziej jestem chętny Forum świetne, kibicuje żeby się szybko rozwijało, pozdrawiam adminów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidek2016 Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Witam nazywam się Zdzichu i przymierzam się do zakupu A6 C5 4.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Luri Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Witam, jestem Szymon z Kujawsko-pomorskiego. Śmigam audi A4 B5 (1996r.) Poszukuje pomocy podczas jakichkolwiek napraw i mam nadzieje odwzajemnić się tym samym. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WTomek Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Witam miło mi zagościć w szeregach KLUBU AUDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwerty21 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Witam wszystkich pasjonatów Audi smigam A3 8p poszukuje Instrukcje napraw do tego modelu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi