Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam na imię mam Michał , właśnie zakupiłem swoje pierwsze Audi a dokładnie a6 c7 avant 3.0 , mieszkam w Wyszkowie

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie jestem nowym uzytkownikiem forum i szczesliwym posiadaczem audi a4 b6 kombi. Pozdrawiam goraco.

Opublikowano

Witam wszystkich szczęśliwych włascicieli Audi.

Od 2,5 roku jeżdżę A6 C7 2.0 tdi 177KM 

Dozobaczenia na forum.

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich forumowiczów mam mały problem z moją nową audiczką a3 i mam nadzieje że razem uda się go rozwiązać

Edytowane przez patryk44gks
Opublikowano

Cześć

Jestem Mirek, właśnie stałem się posiadaczem AUDI A4 B6 1,9 TDI z 2001 roku

Mam nadzieję że będzie jeździło bezawaryjnie

Opublikowano

Witam, Nazywam się Tomek, jeżdżę Audi A5 , wcześniej miałem Q7.

Pozdrawiam  wszystkich miłośników marki :)

Opublikowano

Witam Wszystkich,

od tygodnia jestem szczęśliwą posiadaczką Audi A4 B7 2005 -dopiero się poznajemy ale już je kocham. Pozdrawiam :)

Opublikowano

witam z tej strony Piotr , jestem szczęśliwym posiadaczem audi a4 b7 2006r 140km sedan auto godne polecenia pozdrawiam

Opublikowano

Witam serdecznie,

Bartek, pierwsze Audi, i od razu grubo - a6 avant, 2.0 tdi ultra, jestem po pierwszych 500 kilometrzch i nie wiem czy zasne,)

Opublikowano

Witam forumowiczów, 

Grzesiek z tej strony. Od kilku tygodni jestem posiadaczem A4 B7 1.8T Quatro i dużą przyjemnością skorzystam z wiedzy którą zgromadziliście na forum.

Pozdrawiam

Opublikowano

Cześć.

Nazywam się Jacek. Jestem z Wrocławia. Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Audi a4 b7 2.0 TFSI w quattro. Wcześniej miałem a4 b5 1.8. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Witam, nazywam się Paweł. Jestem posiadaczem od paru dni Audi A4 B6 Avant. Liczę na waszą pomoc i ja chętnie pomogę.

Opublikowano (edytowane)

Witam, nazywam się Hubert. Od niedawna jestem posiadaczem Audi A4 B7 1.9 TDI. Pozdrawiam.

Edytowane przez onych