kolumb8 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Witam wszystkich jestem gość co nie zna się na niczym od niedawna jestem ponownie właścicielem AUDI. Jest to AUDI A4 B7 Avant 2.0 DIESEL jestem z LUBUSKIEGO i dzięki wam chciał bym dowiedzieć się co nieco o moim aucie dlatego tu się znalazłem POZDRAWIAM WSZYSTKICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lis122 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Witam wszystkich mam na imie Pawel.obecnie posiadam Audi a4 B6 1.9 TDI 130 KM.mysle ze bede mogl pomoc w niektorych postach i licze na to ze wy tez mi pomozecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zico Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Witam - włąsnie dzis nabyłem A4 i zapoznaje sięz tym cudem na forum!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yachu1 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Witam - Audi A4 B7 Avant 2.0 - benzyna 2006r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
524b Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Witam, nazywam się Rafał. Jestem posiadaczem babci Audi A6 C5 a ponieważ jak z każdym innym samochodem bywają problemy, postanowiłem zarejestrować się na tym Forum z myślą o sobie i innych użytkownikach, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snake Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 WitamŁukasz Audi A4 B7 z 2006 roku 2.0 TDIPozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sugerator Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...Witam Mam 55lat ,jestem od 5 dni właścicielem A4 B7 ,2.0 l ,140km,interesuje mnie wszystko dotyczące tego modele.Pozdrawiam wszystkich użytkowników SUGERATOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wędkarz1 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Witam. Jestem posiadaczem Audi A4B6 rocznik 2004.Pozdrawiam forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi85 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Witam ma na imię Karol od niedawna jestem posiadaczem Audi A4 avant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubec Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 czesć jestem rafi pozdrAwiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia198401 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Witam wszystkich. Mam na Imię Kasia. Jeżdzę Audi A6 2,8 quattro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbo1 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Witam Wszystkich !!!Dziś szczęsliwie nabyłam audi a6 z grudnia 2006, modelowo rocznik 2007 (podobno) z silnikiem 2.0, Moze ktoś podpowiedzieć co mogę sięspodziewaćpo tym silniku, jaką ma awaryjność itp. ??Czy wie ktoś gdzie mogę znalesć instrukcję obsługi po polsku oraz instrukcję do MMI ??Pozdrawiam wszystkich użytkowników portalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gereon82 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Witam,Audi 80 B3 3A 113KMpozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komares_ Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Witam wszystkich posiadaczy Audi Jestem posiadaczem Audi A3 2004 rok 1,9 TDI 105km i mam nadzieje ze będę mógł skorzystać z wielu porad starszych użytkowników tej wspaniałej marki . Pozdrawiam:))) Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markopol Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Witam i pozdrawiam z Nowym Rokiem Wszystkich jestem posiadaczem audi A4 B6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juventusprzemek Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 (edytowane) Witam.Jestem Przemek i myślę, że współpraca z innymi użytkownikami tego forum zaowocuje zdobyciem doświadczenia na temat Audi.Posiadam Audi A4 B5.Pozdrawiam. Edytowane 6 Stycznia 2011 przez juventusprzemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blady11 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 witam... Dublin i okolice... Smigam A6 c6 2.0 tdi BLB 05r.. witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b.otczyk Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Witam serdecznie forumowiczów.Jetem Bartek, od miesiąca szoruje b7 avant 2006Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefiu Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Witam Nazywam się Leszek Miałem Audi A4 b4 z której byłem bardzo zadowolony i dalej kontynuuje piękną przygodę z tą marką Niedawno kupiłem A4 b7 2,0 TDI Mam nadzieje że forum pomoże mi we wszelkich problemach z którymi nie będę mógł sobie poradzić, chociaż z poprzedniego pojazdu wiem ze za dużo ich nie było Pozdrawiam wszystkich posiadaczy Audi ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romus27 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Witam,Od roku czasu jezdze Audi A4B6 1.9 tdi, mieszkam w małopolskim.Mam nadzieje ze to forum duzo przyniesie ciekawych rzeczy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psq Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Witam,od jakiegoś czasu choruję na A4 B8, mając nadzieję, że nadejdzie dzień, kiedy takie autko wejdzie w moje posiadanie .Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbYnio Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Witam wszystkich A4 B6 1.9 TDI quattro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beg292 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...Cześć dla fanów audi jestem z malborka mam na imie robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beg292 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 ja pomykam A6 2,5 TDi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maski Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Witam wszystkich, z Citroena XM przesiadłem się na AUDI A6 C5 Avant.Mam nadzieję że będę miał mniej problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi