torres5 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Witam,Mam na imię Marcin, jestem posiadaczem AUDI A4 1.9 TDI Avant z 2003r.autko posiadam od 09.2009r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_68 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Witam wszystkich,mam audi a4 1.9 tdi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DN11 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Witam, wszystkich jestem użytkownikiem A4 B7 od 2 lat i czasami potrzebuję pomocy by rozwiązać problemy ze swoim autem mam nadzieję, że tutaj będę mógł ją uzyskać.Pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szamber1 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...cześć nazywam sie szamber, szczecin,jeżdżę a3 2.0 tdi 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal audi a6 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 witam wszystkich posaiadam Audi a6 2,5 tdi 155kmpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_bed Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Witam. Posiadam Audi A4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tylek Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Witam.Mam na imię Darek. Jestem posiadaczem Audi od dwóch lat. Jest to pierwszy mój diesel i audi jednocześnie.Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas1976 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...Witam wszystkich forumowiczów Jeżdże audi A4 B7 AVANT 2,0 TDI i liczę na owocną współpracę przy rozwiązywaniu problemów. Pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramoles Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...czesc mam na in mie Karol. jezdze a Adi A4 B7 2.0 diesel, zakupionym niedawno. Poszukuje instrukcji w jezyku polskim bo ta ktora mam jest po francusku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ofca Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Witam, mam Audi A4 B6 2,5 TDI Avant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogus Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Witam wszystkich Mam na imię Bogdan,od roku jestem posiadaczem pięknej a4 b6 z 2001r.Myślę że rozwinę tu swoją wiedzę na temat swojego auta i gdy tylko bedzie to możliwe postaram się pomóc.Pozdrawiam wszystkich użytkowników i całą ekipę forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMALV8 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Witam mam na imie Kamil,jestem szczęśliwym posiadaczem i fanem dwóch Audi V8 i A8,choć ten pierwszy jest pewnie wielu z was nie znany to jest to puki co oprócz Audi Quattro najwspanialszy model Audi,A8 też jest dobrym autkiem ale u mnie już nie budzi takich emocji.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMALV8 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Witam mam na imie Kamil,jestem szczęśliwym posiadaczem i fanem dwóch Audi V8 i A8,choć ten pierwszy jest pewnie wielu z was nie znany to jest to puki co oprócz Audi Quattro najwspanialszy model Audi,A8 też jest dobrym autkiem ale u mnie już nie budzi takich emocji.Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nefratus Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Witam serdecznie wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalb6 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Witam,Jestem Michał i mam Audi a4 b6 2001 rok 2.0 benzyna, multitronic . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guerilla99 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Witam wlasnie planuje kupic Audi A4 szukam info pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomrk0690 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 witam jestem tomek i mam a4b6 z 2003roku 1.9tdi multitronic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marokarp Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Hej! jestem Marek i posiadam a6 2,5 v6 tdi 2001 r., poszukuje instrukcji w jezyku polskim! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remomaster Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Witam!Posiadam co prawda Volvo ale z silniczkiem AEL rodem z Audi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmpolen Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Witam,Nazywam się Łukasz, niedawno kupiłem Audi A6 3.0 Quattro. Mieszkam w Lublinie, zajmuję się reklamą.Pozdrawiam użytkowników Audi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARIS Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 WITAM,JESTEM AREK.OD 23.12.2010 JEŻDŻĘ AUDI A4 AVANT B7.POZDRAWIAM WSZYSTKICH UŻYTKOWNIKÓW 4 KÓŁEK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szorstki Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marpyt1983 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slizki55 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Witam wszystkich mam na imię Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaskato Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 witam Łukasz Katowiceśmigam A6 1996 2.6 v6 150 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi