Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam na imię Beata i od tygodnia jestem właścicielką Q5. Spełniłam swoje marzenie i cieszę się z jazdy moim autkiem. mieszkam w Radomiu

pozdrawiam

Opublikowano

Cześć.  Mam na imię Bartek i od pół roku jeżdżę A7 w diesel ku.  Jestem z Małopolski.  Pozdrawiam fanów 4 kolek na masce

Opublikowano

witam jestem świeżym klubowiczem mam AUDI A4 B6 1,9 DIESEL 2001 ORAZ AUDI A4 B7 1,9 DIESEL 2008

Opublikowano

Witam,aktualnie Audi 200 Quatro z 1989 silnik B3 podkręcony do 270 KM oraz od niedawna Audi A4 B7 z 2008 roku 2,0 Turbo Q

Opublikowano

yo, dopiero nabyłem audi a4 b6 1.8t avant, totalnie z przypadku ale w sumie polubilem to auto od startu. Mam nadzieje ze bedzie to mega przygoda!

Opublikowano

Witam nazywam Marcin, od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem A4B7 1.9 TDI. Mam nadzieję że dzięki pomocy tego forum i ludzi się tutaj udzielających będe w stanie dowiedzieć się więcej :)

Pozdrawiam 

Opublikowano
Cześć!.

Jestem świeżo upieczonym posiadaczem A4B7 Avant.
Już nie mogę się doczekać by wpaść na jakiś zlot!

pozdRo
Opublikowano

Dzień dobry!

Jestem tu pierwszy raz, choć przygodę z A4 rozpocząłem trzy lata temu :)

Pozdrawiam!

Opublikowano

Witam

Mam na imię Iza właśnie kupiłam swoje pierwsze Audi A6 c7. Mam nadzieję, że będzie to mój najlepszy samochód, jaki do tej pory miałam

Pozdrawiam wszystkich klubowiczów

Opublikowano

Witam!

Przesiadka z BMW X3 do Audi Q5 2.0 TDI (2013).

Miło mi.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam,

Jestem Tomek, jestem wiernym fanem marki Audi. Od roku jeżdżę modelem A8 D4. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich mam na imie Roman i od pół roku jeżdżę A4 B7 Qattro.Jestem z Elbląga ale w większości przebywam na terenie Niemiec

Edytowane przez Roman Brzozowiec
Opublikowano
Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

Witam

Nazywam się Mariusz i ostatnio zakupiłem Q7

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Opublikowano
Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

witam nazywam się Tomasz mieszkam koło częstochowy posiadam audi a6 c5 diezel 2,5 mam go rok