Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Jestem Bartek

Niedawno kupilem sobie Audi a3 8l1.8t. 

Wiec jeszcze ogarniam powoli to auto :P

Pozdrawiam

Edytowane przez Bartlomiej12345
Opublikowano

Cześć, nazywam się Adrian. Mieszkam nieopodal Katowic, jestem świeżo po zakupie A3 8P 1.6 Fsi, to mój pierwszy samochód :lol:

Opublikowano
Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

witam,jestem z lublina , moje autko to audi a4b5 avant

Opublikowano

Cześć

Jestem Jacek, i chciał bym zostać właścicielem A6 C5 

Mam nadzieję że mi w tym pomożecie, Pozdrawiam Wszystkich Forumowiczów

Opublikowano

witam. Nazywam się Bartek, jeżdzę a6c5 w avancie od roku. Nie byłem nigdy tak zadowolony z posiadania jakiegoś samochodu ;)

Wygoda to wygoda, pozdrawiam.

Opublikowano (edytowane)

Hej hej 

Nazywam się Artur z Rudy Śląskiej (Katowice)

Od kilku tygodni śmigam A4 B5 1.9 TDI AJM z 2000

Pozdrawiam Wszystkich :-)

Edytowane przez israfel
Opublikowano

Witam jestem tutaj nowy więc nie bardzo mogę być w temacie. Od ponad pół roku jestem posiadaczem audi a6 c5 2.5 tdi 150 km. Mam taki problem bo na zimnym silniku strasznie zuca oraz nie odrazu reaguje na podał gazu. Co może być?

Opublikowano

Witam Wszystkich Forumowiczow jestem w posiadaniu audi a 3 z 2001 roku silnik 1.9.tdi  a od miesiaca jestem posiadaczem a3 sportback s-line  2006/7r  1.9 tdi z automatyczna skrzynia biegow  dsg  Pozdrawiam mam nadzieje  ze tutaj znajde odpowiedzie a takze sie podziele różnymi pogladami i doswiadczeniami 

Opublikowano

Witam nazywam się Sławek i od niespełna roku użytkuje A4 B7. Pochodzę z okolic Szczecina. Mam nadzieje że forum będzie się tak rozwijało jak do tej pory. Pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)
Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam gorąco Mam na imię Tadeusz jeżdżę a3 jest przepiękny. Pozdrawiam.

Edytowane przez Tadeusz Asus
Opublikowano

***Witam Wszystkich ***

Mam na imię Adam mieszkam pod Warszawą,jestem szczęśliwym posiadaczem audi a4 b6 od kilku dni a od prawie 10 lat Audi a4 b51.8 Quattro:)

Mam nadzieję ze dowiem się od was  jeszcze więcej o tych naszych czterech kółkach :))

Opublikowano

Witajcie. Zawsze byłem fanem Quattro i stało się ... od niedawna jeżdżę Audi Q5. Super autko i teraz już wiem, że napęd stały przydaje się nie tylko w zimie

Opublikowano (edytowane)

Witam! Od roku jeżdżę Audi A4 B8  . Z przyjemnością podzielę się z Wami wrażeniami i ewentualnymi problemami z jego użytkowania .:D Pozdrawiam.

Edytowane przez fanaudi
Opublikowano

Witam wszystkich, na imię mam Grzegorz i jestem z Poznania. Obecnie jeżdżę Audi a6 c5 3,0 v6 quattro że skrzynia tiptronic. Pozdrawiam