Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...Witam serdecznie wszystkich posiadaczy i użytkowników "królowych naszych szos". Mieszkam w stolicy KARKONOSZY i jeżdżę czarnulą b5 z 1995, a mam zamiar zamienić ją na b7 (2,0 170 km 2007) i szukam więcej informacji o niej.

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

jestem od ponad roku właścicielem audi a6c6 3.2fsi quattro tiptronic.Samochód świetny.Firma audi także, o czym ostatnio dodatkowo przekonałem się jeżdżąc córki audi a4 b5,mimo swoich kilkunastu lat autko sprawuje się wyśmienicie.
Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Opublikowano

Cześć

Jestem posiadaczem Audi A4 B6 Sedan i mam dziwny problem z tym moim samochodem więc pomyślałem, że może tutaj mi ktoś pomoże.

Opublikowano

Witam!

Mam na imię Zbigniew. Niedawno zostalem posiadaczem Audi A4 1,9 tdi 2004 r. I chciałbym lepiej poznać to autko.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam serdecznie!

Mam na imię Kuba jestem z wielkopolski..

Obecnie użytkuje czarne Audi A4 w dieselku..

Autko sprowadzone z terenu Niemiec. Od 5 miesięcy użytkowane przeze mnie..

Niby mały przebieg (udokumentowany) ale wymaga kilku uzupełnień :)

pozdrawiam

Opublikowano

Witam. Na imię mam Paweł (woj. zachodniopomorskie). Jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B7 S-line 2,0 TDI z 2008 r. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów:)

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich Forumowiczów

Mam na imię Łukasz.

Mieszkam pod Warszawą.

Od 2 tygodni jestem posiadaczem Audi A6 C6 z 2005 roku pojemność 2,4 l benzyna

Jest to moje pierwsze Audi

Pozdrawiam

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Opublikowano

Witam

nazywam się Marcin od pół roku śmigam Audi A3

Wersja autka z silnikiem Diesla 110KM - Szaleństwo :)

Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Witam, na ten czas posiadam Audi A4 B6 1.9 TDI (96kW) Schwarz Edition. Serdecznie wszystkich pozdrawiam, oraz ludzi z łódzkiego B)

Opublikowano

Witam wszystkich wielbicieli marki Audi

Jestem nowym uzytkownikiem tej marki -wczoraj zakupilem swoje pierwsze cudo:

Audi a4 avant 2.0 diesel z listopada 2005r.

Mam nadzieje ze dowiem sie tutaj jak najwiecej i oczywiscie bede mogl podzielic sie wlasnymi doswiadczeniami.

Pozdrawiam .

Opublikowano

Cześć,

Nazwam się Arek, od 0.5 roku jestem posiadaczem A3 z 2002 roku

Dołączyłem tutj ponieważ chciałbym się dowiedzieć jak najwięcej a marce Audi

i dzielić się własnym doświadczeniem.

Pozdrawiam,