zs1945 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...Witam serdecznie wszystkich posiadaczy i użytkowników "królowych naszych szos". Mieszkam w stolicy KARKONOSZY i jeżdżę czarnulą b5 z 1995, a mam zamiar zamienić ją na b7 (2,0 170 km 2007) i szukam więcej informacji o niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audiautomat Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...jestem od ponad roku właścicielem audi a6c6 3.2fsi quattro tiptronic.Samochód świetny.Firma audi także, o czym ostatnio dodatkowo przekonałem się jeżdżąc córki audi a4 b5,mimo swoich kilkunastu lat autko sprawuje się wyśmienicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
florekk Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Witam, ostatnio zostałem posiadaczem audi a3 2004 s-line mam nadzieje ze będzie mi służyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkaban Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Witam. Nazywam sie Pawel i od roku jezdze A$. Jestem z okolic Zielonej Góry. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielon Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 witamjestem posiadaczem a4 b6 z 2001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gongol6 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gongol6 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Witam!!! Smigamaudi a6 2,5 tdi w automacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salcon Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 siema Marcin Krakówaudi a6 2.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Cześć Nowy posiadacz a4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fruzia1 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Cześć Artur;Od dwóch tygodni jestem posiadaczem Audi a4 B7 Avant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suwi69 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 CześćJestem posiadaczem Audi A4 B6 Sedan i mam dziwny problem z tym moim samochodem więc pomyślałem, że może tutaj mi ktoś pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkam Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 WitamMam a imię Marcin..Od dwóch miesięcy użytkuję Audika A4 B7 Avant..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gniewko84 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Witam od 17 grudnia 2010 jestem szczesliwym nabywca audi a4 b6 1.9 tdi 130 km;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gniewko84 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 i;) dodam ze mam na imie Gniewko;) pochodze z Bielska-Białej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogani5 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Witam!Mam na imię Zbigniew. Niedawno zostalem posiadaczem Audi A4 1,9 tdi 2004 r. I chciałbym lepiej poznać to autko.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubel1975 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Witam serdecznie! Mam na imię Kuba jestem z wielkopolski.. Obecnie użytkuje czarne Audi A4 w dieselku.. Autko sprowadzone z terenu Niemiec. Od 5 miesięcy użytkowane przeze mnie.. Niby mały przebieg (udokumentowany) ale wymaga kilku uzupełnień pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budgie Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Witam. Na imię mam Paweł (woj. zachodniopomorskie). Jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B7 S-line 2,0 TDI z 2008 r. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voievoda Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Witam serdecznie wszystkich ForumowiczówMam na imię Łukasz.Mieszkam pod Warszawą.Od 2 tygodni jestem posiadaczem Audi A6 C6 z 2005 roku pojemność 2,4 l benzynaJest to moje pierwsze AudiPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfons Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knurak Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Witam jezdze A4 B7 Avant od 2 miesiecy, jestem z Warszawy,pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1NUS Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Witamnazywam się Marcin od pół roku śmigam Audi A3 Wersja autka z silnikiem Diesla 110KM - Szaleństwo Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarAgaEBE Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Witam, na ten czas posiadam Audi A4 B6 1.9 TDI (96kW) Schwarz Edition. Serdecznie wszystkich pozdrawiam, oraz ludzi z łódzkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centrinio Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Witam wszystkich wielbicieli marki AudiJestem nowym uzytkownikiem tej marki -wczoraj zakupilem swoje pierwsze cudo:Audi a4 avant 2.0 diesel z listopada 2005r.Mam nadzieje ze dowiem sie tutaj jak najwiecej i oczywiscie bede mogl podzielic sie wlasnymi doswiadczeniami.Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekas Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Cześć,Nazwam się Arek, od 0.5 roku jestem posiadaczem A3 z 2002 rokuDołączyłem tutj ponieważ chciałbym się dowiedzieć jak najwięcej a marce Audi i dzielić się własnym doświadczeniem.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi