TEQUILA Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Witam serdecznie wszystkich użytkowników i sympatyków Audi. Jestem właśnie po zakupie Audi a4 2.5 tdi,mam nadzieję na znalezienie tu wielu cennych wskazówek dotyczących użytkowania auta,aby cieszyć się bezawaryjną jazdą. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzon52 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Puzon 52 wita milosnikow audi ttwlasnie zaczela jezdzic nim moja zonaa ja potrzebuje instrukcji po polskuserdecznie pozdrawiam wszystkich audiowiczow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz75 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Witam serdecznie wszystkich użytkowników i sympatyków Audi. Jestem właśnie po zakupie Audi a4 2.0 tdi,mam nadzieję na znalezienie tu wielu cennych wskazówek dotyczących użytkowania auta,aby cieszyć się bezawaryjną jazdą. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anissimo Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Witam wszystkich pasjonatów mam Audi A4 B7 2,0 TDI Avant po pół roku poszukiwań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md-t Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Witam,nazywam się Damian mam Audi a6 c6 2007r, 2000 diesel, trafiłem tutaj, bo interesują informacje na temat Audi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotpilot Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Witam,od miesiąca jeżdżę Audi A4 B7 Avant w dieselku.Przyłączyłem się do tego forum by dowiedzieć się jak najwięcej o aucie którym jeżdżę, jak również by lepiej poznać jego możliwości i ograniczenia.pozdrawiamMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubolx69 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Witam!Mam na imię Kuba, dopiero co zakupiłem Audi A4 B6 1.9 TDI Avant z 2004 roku. Mam nadzieję, że dobre wrażenia z pierwszego spotkania z tym autem utrzymają się na dłużej.Liczę na pomoc ze strony forum, gdyż jestem tzw. "majsterkowiczem" i moje zabawki staram się naprawiać sam ;]Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnnybaracuda Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Cześć jestem Tomasz i kupiłem Audi A4 B6 jakiś tydzień temu. Dołączyłem do forum ponieważ lubię wymieniać się spostrzeżeniami z ludźmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judo Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelo77 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Witam!Od czterech lat jeżdżę VW Passatem 1.8T, ale następnym autem będzie prawdopodobnie Audi A4, dlatego też chcę dołączyć do waszego grona, aby podjąć właściwą decyzję co do zakupu auta.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzon Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Od ponad roku jestem właścicielem Audi A4 rok 2001. Na tę forum weszłem pierwszy raz, bardzo mi sie spodobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romarow Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Witam właśnie zakupiłem AUDI A4 rok 2002 1,9 TDI i szukam informacji jak eksploatować ten samochód.Pozdrawiam romrow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Althares Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Witam i pozdrawiam z Lodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
betoon80 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Witam wszystkich.Właśnie po 2 letniej przygodzie z A4 zaczynam z A6 C5 (2004 1.9 TDI 130KM) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweluko Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
purerimo Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Witam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek72 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Wiatam pochodze z konina .mam 36 lat ,poruszam sie audi a 4 b6 avant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bees Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Witam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiu Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Witam, mieszkam w Amsterdamie i od niedawna jeżdżę nowym A6, 2.0 TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariogr Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Witam na imie Mariuszmam audi A6 C6 3,0 TDI Quattro mieszkaw w BielskuPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzzz Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 witam mam na imię Marek i mam audi a4 B6 avant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OMDARK Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Witam wszystkichmam na imie Paweł, mieszkam w woj. podkarpackimjeżdże Audi A3 1.9 TDi rocznik 2001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzaczek Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Witajcie,jestem świeżo upieczonym właścicielem Audi Pozdrawiam,Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_plaski Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Witam i pozdrawiam forumowiczów oraz pasjonatów Audi.Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pokemon Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Witam wszystkich posiadam audi a4 b7 od roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi