kla Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakalalucyna@wp.pl Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Witam wszystkich. Jestem nowa ale łączy nas ta sama marka. Od roku jeżdżę audi a6c5 1,9 tdi 1998 r. Świetne auto ale są problemy z centralnym zamkiem i pilotem, który nie otwiera zawsze drzwi Może ktoś mi pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekq5 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Witam! Mam na imię Sławek, mieszkam w Wielkopolsce. Jestem zadowolonym właścicielem AUDI Q5 z 2010r., silnik 2.0 w diselu. Pozdrawiam wszystkich Klubowiczów :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orleando Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Witam serdecznie nazywam sie Marek ! Obecnie poduszam sie moja niunia 2.5 tdi avancik ! ;)Zaliczam sie do grona nie licznych ktorzy nie bali zaryzykowac sie V6 Jestem pewien ze nasza wspolpraca bedzie owocna kazda nowa osoba wniesie cos od siebie rozne opinie i przypadlosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superfabia Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Witam, z tej strony Tomek, co prawda Audi jeszcze nie mam, ale mieć zamierzam, a to forum to niezła kopalnia wiedzy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz84 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Cześć, nazywam się Tomek. Jeżdżę audi a6 allroad. POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperekk7 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Witam miłośników Audi Jestem Kacper, pochodzę z okolic Radomia. Audi Q5 to auto dla żony. Pozdrawiam i życzę radości z jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albatros2605 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Witam mam na imię Tomek, od dziś jestem posiadaczem Audi a3, rocznik 2009. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czesio1982 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam.Właśnie kupiłem Audi a4 b7 Avant. Zapisałem się do forum aby dowiedzieć się więcej na jego temat. POZDRAWIAM!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomado Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 witam z Bergen:) jezdze A5 2.0 w benzynie ciekawe czy kazdemu bierze olej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasperkwiek Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Witam serdecznie wszystkich użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek482@gmail.com Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Witam wszystkich i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rossik Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 1967 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 WITAM WAS JESTEM MARIUSZ POSZUKUJĘ INSTRUKCJI OBSŁUGI AUDI A6 C7 14 ROK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raso Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 (edytowane) Witam wszystkich Edytowane 16 Czerwca 2017 przez Raso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czesio90 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 siemanko tu Grzesiek od paru dni mam audi a8 d4 2013 3.0 tdi Pozdrowionka z Southampton:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luckdz Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Witami jestem nowym użytkownikiem audi a4 b6 Chciałbym zapoznać się z instrukcją obsługi. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekwal Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Siema! Zakupiłem audi a4 b6 avant 1.9 101km i mam pytanie odnośnie felg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalwp1 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Witam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudzielec Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Witam wszystkich poszukuje instrukcji obsługi do mojej nowo zakupionej q7 z 2007r 3.0 diesel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabek111 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Witam, nazywam się Krzysiek. Stałem się szczęśliwym posiadaczem audi A6 C7 3.0 tdi 313 hp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doberman24 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Witam wszystkich miłośników audi. Coś więcej mogę napisać później gdyż właśnie rozpoczynam znajomość z tym autkiem .Mam nadzieję że będzie miła bez przykrych zawirowań .Myślę znaleźć na tym forum odpowiedzi na pytania których jeszcze nie jestem w stanie zadać . Pozdrawiam wszystkich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diltosadru Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Cześć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adk Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Sie ma mam na imie Adam mam audi a6 sline z 2016 roku 3 litry dizelek .....no i jestem zielony instrukcja obslugi wyglada na nieco starszy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamal00 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Witam, Kamil, Audi C7 Avant 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi