Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

mam na imię Piotrek i jestem z okolic Warszawy. Od trzech lat posiadam Audi A4 B6 1.9 TDI 130km i jak narazie jestem zadowolony :)

Opublikowano
Dnia 9.04.2009 o 09:17, Klub Audi PL napisał:

Witam mam na imię Waldek jestem posiadaczem Audi Q7 obecnie przebywam za granicą

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Opublikowano

Witam 

Kupilem wlasnie Audi A3 8L w dieslu i jestem bardzo zadowolony z autka mysle ze na tym forum znajde porady gdyby cos sie dzialo.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam Janusz biznesu. Poruszam sie czikataczento planuje w niedalekiej przyszłości zakupić jakieś luksusowe auto typu paseratti bądź owe audi:) 

Opublikowano

Cześć,

Nazywam się Filip. Właśnie odebrałem A6 2.0 TFSI. Dopiero kilka razy je prowadziłem na razie jest ok. 

Opublikowano

Witam,

Mam na imię Tomasz, od kilku dni posiadacz Audi A3 Sportback, benzyna 125KM z 2011 roku.

Opublikowano

Siema.

Mam na imię Bartosz, i w tym tygodniu zostałem posiadaczem audioli A4 b6.

Śmigam po Pomorskiem. Auto póki co podstawowy serwis pozakupowy przechodzi. Pasek, pompa wody, napinacze, wymiana olejów i filtrów, i wymiana krusczca Mam nadzieję że na audioli siebie zawiodę :)

Przesiadam się do niej z Vectry B, i E36 coupe :)

Opublikowano

Witam, jestem Piotrek, naście lat temu zaraziłem się quattro i trwa to nadal. Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano
Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale:

Witam Piotr Kwiatkowski Audi A3 sportback 2005 ;1600 ; 102 koniki

Opublikowano

Witam, mam na imię Marcin

Od wczoraj posiadam AUDI A4 B7 2.0 TDi 140KM  Avant. Poprzednio byłem posiadaczem Audi A4 B5 1.9 TDi 90KM przez pięć lat. 

Opublikowano

Cześć,  od dnia wczorajszego jestem szczęśliwą posiadaczką AUDI A4 AVANT B6 '02. Chcem się nauczyć tego auta od A do Z. Liczę na waszą pomoc.

Opublikowano

Witam. Mam na imię Łukasz  i stałem się posiadaczem audi A6C6. Wcześniej miałem A4B5 1,8 turbo i byłem bardzo zadowolony. Zobaczymy jak będzie tym razem:)

Opublikowano

Witam 

Nazywam się Marcin , posiadam Audi A6 C5  Avant :) 2,4 benzyna ;P jestem ze Zgierza województwo Łódzkie :) 

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

Mam na imię Kasia

od 3 lat jężdzę audi A6 z 2009 roku z 3 litowym silnikiem diesla.

Obecnie planuję zmienić na audi S7 4.0 TFSI.

pozdrawiam

Opublikowano

cześć tu tomix73 witam wszystkich posiadaczy audiczek.....posiadam audi a6 quatro 2012.

Opublikowano

Witam Wszystkich forumowiczów Od lipca 2017 śmigam Q5  2.0 Diesel 190KM rok produkcji 2015 

Opublikowano

Witam, autko od wczoraj jest moje ;-))) piękna "mała czarna" A3 P8. Pozdrawiam Szanowne Grono.  Iwona