sapphire Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Witam, Audi kupione wczoraj po generalnych porzadkach dzis jazda probna:) tzn probna juz byla wiec dzis przewietrzyc rury:).pozdrawiam wszystkich uzytkownikow tego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babylonx Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Witam wszystkich.Nazywam sie Paweł.Własnie przymierzam sie do zakupu a4 b6 3.0 benzynaPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Witam ,nazywam się Mariuszjestem z okolic lublinajeżdżę audi a6 c5 1,8 turbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Witam ,nazywam się Mariuszjestem z okolic Lublinajeżdżę audi a6 c5 1,8 turbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubasek Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Witajcie!Jestem z Wrocławia, od Maja poruszam się a4 10.2002 A4 1.9 tdi 131 PS w 5 manulnej.Mam nadzieje, że będzie nas tutaj coraz więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draco Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Witam wszystkich forumowiczów!Jestem z Radzionkowa i niedawno stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B7 z 2008r.Pozdrawiam wszystkich fanów tej prestiżowej marki samochodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek62 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 witam,nazywam sie Marek i od kilku dni jestem posiadaczem audi a4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sander Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...Witam jestem Sander,(dolny Sląsk) Od ponad roku jestem posiadaczem A8 2.8 1997r tip-tronic +LPG szukam kontaktu z posiadaczami tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekm76 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Witam. Jestem Marek ,mieszkam w Niemcech ,juz za miesiac kupuje moje wymazone Audi A6 2,7 tdi Avent quattro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slupi7 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Witam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibi Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Witam na imie Mateuszmam audi A4 B6 1,9 TDImieszka w KielcachPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
setrix Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...Witam.Jestem nowym uzytkownikiem.Szczecin.Wlasnie zakupilem a4 2005 r 1.9 tdi i jestem zainteresowany dzieleniem sie z wami uwagami odnosnie uzytkowania nowego nabytku.Pozdrawiam wszystkich!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ben73 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Witam . Na imie mam Mietek. szukam instrukcji dlatego jestem tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrabka Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Witam wszystkich :]Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkorrn Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Witam i pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo06PL Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Witam wszystkich i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luzniak Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Witam mam na imię Wiesław i jeżdżę Audi A4 Avant 1,9TDi z 2002r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiaa3 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Witam wszystkich posiadaczy audi a w szczególności audia4 avant 2.0igaz 2003r bo takie właśnie posiadam.Założyłem konto bo myślę że dowiem się czegoś nowego o swoim aucie.Na chwilę obecną szukam instrukcji w języku polskim. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łaciaty Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Witam Bartek z tej strony jestem posiadaczem AUDI A3 1997 1,6 benzyna+LPG pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur28 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Witam nazywam Arturod r8 m-cy jeżdżę audi A4 b7 Avant diesel 103 kW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juracho Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 (edytowane) Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum. Mam na imię Jerzy, jestem posiadaczem Audi A6 C5 1,9 TDI 110 KM. Edytowane 17 Stycznia 2011 przez juracho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafciq79 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 siemka to rafcio z mazowsza - przymierzam sie do a3 1,9tdi więc witam!!! Poczytać najpierw muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieumialek Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas626 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Witam,Jeżdżę A4B6 2001r,1.9 TDI 130km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody dkl Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE NAZYWAM SIE MATEUSZE OD ROKU JEZDZE AUDI A4 AVANT 2.5TDI V6 POZDRAWIAM WSZYSTKICH SERDECZNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi