Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Audi kupione wczoraj po generalnych porzadkach dzis jazda probna:) tzn probna juz byla wiec dzis przewietrzyc rury:).pozdrawiam wszystkich uzytkownikow tego forum

Opublikowano

Witajcie!

Jestem z Wrocławia, od Maja poruszam się a4 10.2002 A4 1.9 tdi 131 PS w 5 manulnej.

Mam nadzieje, że będzie nas tutaj coraz więcej

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów!Jestem z Radzionkowa i niedawno stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B7 z 2008r.Pozdrawiam wszystkich fanów tej prestiżowej marki samochodów.

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Witam jestem Sander,(dolny Sląsk)

Od ponad roku jestem posiadaczem A8 2.8 1997r tip-tronic +LPG

szukam kontaktu z posiadaczami tego modelu.

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Witam.Jestem nowym uzytkownikiem.Szczecin.Wlasnie zakupilem a4 2005 r 1.9 tdi i jestem zainteresowany dzieleniem sie z wami uwagami odnosnie uzytkowania nowego nabytku.Pozdrawiam wszystkich!!
Opublikowano

Witam wszystkich posiadaczy audi a w szczególności audia4 avant 2.0igaz 2003r bo takie właśnie posiadam.Założyłem konto bo myślę że dowiem się czegoś nowego o swoim aucie.Na chwilę obecną szukam instrukcji w języku polskim. Pozdrawiam wszystkich. :horseride:

Opublikowano (edytowane)

Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum. Mam na imię Jerzy, jestem posiadaczem Audi A6 C5 1,9 TDI 110 KM.

Edytowane przez juracho