konrad51 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Witam wszystkich użytkownikóó AUDI Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik_33 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 cześć jestem budzik_33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertD81 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Cześć wszystkim. Nazywam się Robert. Moje autko to Audi A4 B6 1.9TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tms Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Cześć wszystkim. Nazywam się Łukasz. Moje autko to Audi A4 B6 1.9TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tms Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 poszukuje instrukcji obsługi do Audi A4 B6 1.9TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikar Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Witam serdecznie. Jeżdzę audi od zawsze. Obecnie, od 6 lat Audi A4 B6, 2003, 2.0 benzyna ALT, multitronik, limuzyna. Jak dotychczas bez zastrzeżeń.Pozdro. mikar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 witam jestem andrzej jeżdżę A6 C5 2002 1,9 tdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beata Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beata Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Witam mam na imię Beata jeżdzę audi a4 2003 1.9 tdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_paka Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Witam Wszystkich miłośników AUDI !!! Paweł,jeżdżę audi A4 B6 motor2.0 benzyna 150KM 2004 rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rado Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...Cześć!Jestem Radek i właśnie kupiłem wymarzone autko-A4 B6 2.0 benzyna,2001 rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snowak Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Cześć jestem Sławek. Pozdrawiam wszystkich Audimaniaków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinGoluch Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Cześć Wszystkim! Z tej strony użytkownik jeszcze Omegi B, a wkrótce miejmy nadzieję V8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg1983 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Witam!Niedawno zostalem wlascicielem pieknego Audi A6 Avant '07 2.0TDI.Mam na imie Grzegorz i jestem z Bydgoszczy.Pozdrawim wszystkich na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomm29 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 cześć mariusz pozdrawia wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokarzm Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 (edytowane) Witam, mam na imie Kamil, jezdze Audi a4 b6 3.0 v6 , jestem z Tarnowa poki co jestem zadowolony z auta, choc moglo by sie mniej psuc:) przegladam posty w celu namierzenia instrukcji obslugi pozdrawiam, mam serwis samochodowy, jakbyscie mieli jakies pytania na temat tego autka , to smialo pomoge:) Edytowane 18 Stycznia 2011 przez tokarzm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharg Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 (edytowane) HiCzy moge w koncu pobrac instrukcje do mojego A4?dzieki Edytowane 18 Stycznia 2011 przez sharg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gamerapl Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gamerapl Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Witam nazywam się Robertod roku jezdze audi A4B5 Avant w dieselku 1.9 tdi, 110 KM, wczemam nadzieje ze forum sie rozkreci i bedzie nas tutaj coraz wiecej zwłaszcza mechaników z doświadczeniem którzy sprzedadzą wiele tajników z szerokiej wiedzy o marce AUDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturoni Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Cześć jestem Artur, mieszkam w Radomiu. Pozdrowionka dla wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preluda4 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Witam.Jestem preluda4 i mam zamiar zakupić a4b6 2.5 tdi,chciał bym się o nim coś dowiedziec.I pozdrawiam wszystkich audimaniaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominic Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Witam wszystkich jeżdżących samochodami z czterema pierścieniami w logo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sagit Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 (edytowane) Cześć,mam na imię Szymon i od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A3 8P.Trafiłem na to forum poszukując polskiej instrukcji obsługi. Wierzę, że ją tu znajdę. Trafione forum, mam nadzieję, że z czasem będzie Nas tu coraz więcej i będzie można znaleźć tutaj dużo ważnych informacji i ciekawostek.Pozdrawiam. Edytowane 22 Stycznia 2011 przez Sagit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi a4 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 witam:) AUDI b4 1,9TDI AUDI B5 1,9TDIPOZDRAWIAM:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enioo Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Witam. Moje imię to Zdzisław, jeżdzę Audi 8o i Alfa Romeo 156. Pozdrawiam WSZYSTKICH... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi