Ananas Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Czesc. Milo mi dolaczyc do grona forumowiczow. Jezdze A6 C5 1.9 tdi 130 km. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter373 Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Dnia 09.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Jestem Piotr jeżdżę audi q7 uwielbiam ten samochód Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salamandrawawel Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam wszystkich mam obecnie Q7 jeszcze sie nie nacieszyłem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saxxor Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Witam, nazywam się Sławek, mój samochód to Audi 80 2.0 ABK sedan w automacie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lskierka Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Hej Wszystkim ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik1000 Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Witam wszystkich, Mam na imię Paweł. Jeżdżę audi Q7 4.2 tdi. Wcześniej miałem 3x audi A6 C5 avant i 1xAudi A6C6 allroad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rovinw Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Witam, Nazywam się Ronin, właśnie zacząłem jazdy Q7 mam nadzieję na dużo przyjemność z użytkowania...i Q7 i Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking444 Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam, mam na imię Robert posiadam AUDI A3 8L 1.6 2001r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzinek Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGARBACK Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek_110 Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Cześć. Milo mi dołączyć do grona forumowiczów. Jezdze A6 C6. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrek Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Witam Wszystkich Jestem posiadaczem Audi A6 C7 avant Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafel117 Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Hej, mam na imię Marcin, od pół roku jestem posiadaczem A6 C7. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
araudi Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Witam Nowy w klubie po nabyciu A8 D2 W12. Do tej pory nie byłem świadomy jaką frajdę może dawać jazda taką limuzyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas1225 Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Nazywam się Łukasz. Niedawno kupiłem audi a5. Dodam że jest to moje pierwsze audi, zapewne nie ostatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Kasper Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Piotr, mam Audi A4 B8 2009r., 2.0 CR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daw1 Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Cześć, jeżdżę Audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski1981 Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Witam wszystkich Q7, 4.2 diesel quattro 2009 rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pachol1983 Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Witam, stalem sie posiadaczek audi a6 ultra Pozdawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafx11 Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Witam Rafał Audi A5 2.0TFSI Londyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakuniec150 Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Witam jestem Tomek jeżdze Audi a6 c6 2.0 TDI 140KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
celuch Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Witam , jeżdżę Audi A4 awant dislem i na dodatek automatem . Jazda tym samochodem to czysta przyjemność . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kieras82 Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam mam na imie Tomek jeżdżę Audi a4 b5 1.8 mieszkam w Poznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro-k Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Witajcie! Marek Audi Q2 Gdynia. Czy jest tu ktoś kto użytkuje Q2 i może poradzić w kilku modywikacjach/ustawieniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
litwik Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Witam, Stoję przed zakupem pierwszego Audi, mam nadzieję, że zakup okaże się owocny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi