Pio123 Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam serdecznie nazywam się Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damkas504 Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audistach2018 Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Witam Klubowiczów, mam na imię Stachu, zaczynam moją przygodę z Audi. Jest to Q 5 . Mam nadzieję , że dostarczy mi dużej satysfakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAREK PASZEK Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Witam.Nazywam się Marek.Jestem ze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel84 Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Cześć wszystkim. Mam na imię Daniel. Posiadam a3 8p z silnikiem 1.6 fsi. Z 2003 roku. Mieszkam w Łodzi. Jestem wielkim fanem marki AUDI od niepamiętnych czasów. W a3 8p w wersji 3 drzwiowej jestem zakochany od momentu prezentacji tego modelu przez AUDI. Mam nadzieję że to forum jest odpowiednim miejscem gdzie w przyjacielskich stosunkach możemy pomagać sobie nawzajem w kwestiach technicznych jak również wymieniać się ciekawostkami ze świata AUDI. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CezarySS Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 witam polecam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniakad Opublikowano 24 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Cześć Mam na imię Ania ;-) Jeszcze nie mam audi ale chce kupić i jestem w trakcie poszukiwań ;-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wator Opublikowano 24 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Witam wszystkich, dopiero szukam allroad`a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaspa Opublikowano 24 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Witam wszystkich. Mam a4 b6 planuje kupić a7.Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arok Opublikowano 24 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Witam wszystkich. Jeżdzę A6C5 Avant 2.4 Quatro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avral Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Witam. Nazywam się Daniel, pochodzę z woj Podkarpackiego. Jeździłem Peugeot-em 307 , obecnie jeżdżę BMW ale ubieralem wkoncu kasę i chce wkoncu kupić Audi , tylko nie wiem jakie :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielkie plecy Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Witam wszystkich, jezdze a4 b6,powazam vaga dlatego tez sie tu zarejestrowalem,szerokosci koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irekq3 Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Witam Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem Q 3 która przyjechała ze Szwajcari Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piovik81 Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Cześć nazywam sie Piotr i zakupiłem właśnie audi Q5 hybrid pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecki19 Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Witam serdecznie. Mam na imię Darek. Jestem posiadaczem Audi a 8 2.8 d2. Zmieniłem na tę markę ze względu z myślą że kłopoty się skończą jak było w mercedesie s klasie. W 220 ale błąd. Kłopoty dopiero się zaczęły. Na początek. Kluczyk mi zablokował się w stacyjce. I ani nafziei że wyjdzie. Pompa wspomagania z rana jak sieczkarnia głośna,po czym cichnie. I wiele by wymieniać. ŁAPY OPADAJĄ. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbeza12 Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Cześć mam na imię Robert posiadam od dwóch lat audi a3 8l z roku 1999 z silnikiem 1.9 o mocy 90 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamoaudi Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Cześć, jestem Adam. Niebawem będę posiadaczem Audi Q5 8R Lift benzyna 2.0 T 2014r. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vito21 Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Witam wszystkich jestem nowym uzytkownikiem marki audi, zaczynam od a6 c7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek1987 Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Witam. Zarejestrowałem się bo potrzebuję instrukcję, Ale z pewnością później tu zajrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianek84 Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! od paru dni mysle co to moze byc po wymianie sprzegla dwumasu docisku tarczy po pierwszym odpowietrzeniu sprzegla bylo ono dziwne pedal opadal ale to wina przewodu wyskoczyl mi dlaczego nei wiem moze zle dalem zawleczke oprucz tego wsz bylo super dzis zrobilem ten przewod wsadzilem go odpowietrzylem i co zapalilem auto i zaczelo ono glosniej chodzic i ma dziwne wibracje jakos dziwne to wsz co to moze byc poduszki ? ten przewod od podcisnienia serwa jest walniety ale jakos tam go wsadzilem hamulce mam dobre pomozcie mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kik131 Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Witam wszystkich. Jestem nowym użytkownikiem. Od kilku lat jeżdżę Audi A3 i jestem z niej bardzo zadowolony. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaniopwa Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Hej jestem lukasz i jezdze a4 b6 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luik Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Witam Wszystkich, których łączy wspólna pasja, jedna marka, wiele modeli, każdy wyjątkowy. Pozdrawiam Luik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz.0771 Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Witam.Na imię mam Grzesiek.Mieszkam kolo krakowa,jeżdżę audi a3 8l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek14a Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Witam. Jestem Przemek i Od wczoraj jestem posiadaczem Audi A4 b6 1.8t 163km quattro. Mam nadzieję, że uda nam się miło razem współpracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi