nawarka17 Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Cześć, Mam na imię Daniel od 5 lat jeżdżę Audi A4 B5 1,9 TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
globus418@wp.pl Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: witam nazywam sie darek moje auto to a6 c7 pozdrawiam Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audia6c7 Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam, mam na imię Krzysztof, jeżdżę A6 C7 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosio Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Witam, nazywam się Rysiek. Mieszkam w Niemczech i wczoraj kupiłem Audi A6 avant 3.0 272 Ps. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dnghy Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Witam. Nazywam się Tomek i jeżdżę A4 B7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz_90 Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Witam nazywam się Arek jeźdże a4 b6 1.9 tdi. Pochodzę z okolic Garwolina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo75 Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Hello, żonka jeździ a ósemką. szukam instrukcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukbrown Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Witam wszystkich serdecznie, jestem nowym posiadaczem a6c7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil21188 Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Witam nazywam się Kamil jestem z woj małopolskiego.. Od pół roku jestem właścicielem audi A3 8p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silvie Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Witam zdecydowaliśmy się na Audi Q5 Mamy nadzieję, że to była dobra decyzja. Jak narazie jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czika Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Witam, jestem szczęśliwym posiadaczem a4b5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sserocz Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 hello, tu Sławo. Jeżdżę Touranem i przymierzam się do Q7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomendi Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 A6 B6 to moja "karoca" - służy mi już trzeci rok - nie zawsze było łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwer76 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Witam Andrzej audi q5 2.0 tdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaga10 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Witam, na te spoty w przyszłości też jak najbardziej jestem chętna. Forum świetne, kibicuje żeby się szybko rozwijało, pozdrawiam adminów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitbullr7 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Siema jestem Damian mieszkam obecnie w poznaniu i jezdze audi s8 plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekg Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Hej. Jestem Jarek. Jeżdżę aktualnie A5 z 2010 r 2.0 TDI (205 KM po chipie) sportback, czarny. Aktualnie do sprzedania. Rozglądam się za nowym (rocznym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Briandevil75 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Witam. Brian tak mnie zwą jeżdżę co chwile innym autem z racji tego ze nimi chandluje. Docelowo mam zamiar pomykać moim Audi 2.2turbo Quattro sms Revo s z 1994 roku które posiada 375 kucyków pod maska. Ale zanim to nastąpi, mam nadzieje ze znajdę jakieś info na temat tego auta. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stahan Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Witam kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bllos Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Witam,Paweł wpj.opolskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias71 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Witam jestem nowy planuje zakup a3 8p może podpowiecie na co zwrócic uwage przy zakupie 1,6tdi 77kw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karoldrzazga Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Witam jestem Karol mieszkam w okolicach Sandomierza i jestem świeżym nabywca Audi a4 b6 z 2001r z silnikiem 2.0 96kw. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A81 Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Witam, nazywam się Agata i jestem posiadaczką Audi A4 Avant B8 2009 r 2.0 TFSI 180 KM. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm665 Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Witam. Nazywam sie Paweł niedawno kupilem Audi a3 sedan 2014 i mam nadzieje ze bedzie misie tu dobrze korespondowało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camel669 Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Witam nazywam się Krzysiek. Mieszkam w Tomaszowie Mazowieckim i od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B7 1.8t Quatro. Mam nadzieję że w razie problemów będę mógł liczyć na pomoc i wiedzę forumowiczów. Pozdrawiam i szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi