Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

od wielu lat jeżdżę Audi, obecnie jestem w trakcie zakupu Q5.  Pozdrawiam wszystkich miłośników Audi :)

Opublikowano

Witam wszystkich,

jest od lat pasjonatem marki Audi, obecnie jeżdżę A4 B6 i 80 B4.

Opublikowano

Witam. 

Sprowadzilem Audi SQ7 z niemieckiego salonu. Jest to skomplikowana maszyna i poszukuje instrukcji obsługi w języku Polskim.

Pozdrawiam wszystkich.

henryk

Opublikowano

Dzień Dobry

Nazywam się Piotrek. Od kilku ładnych lat jezdzę autami marki Audi.

Kiedyś A4 Avant 1996, obecnie A6 C5 1998,

a w drodze do mnie Q7.

Pozdrawiam wszystkich

Chomka 

Opublikowano

Witam wszystkich posiadaczy Audi. Jestem Darek mieszkam w Rzeszowie. Od niedawna jestem posiadaczem Audi A5 Sportback.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich.

Swoją przygodę rozpoczynałem od modelu A4B8 1,9tdi - 2 różne egzemplarze , a następnie A4B7 3.0tdi 

Obecnie jestem posiadaczem Audi Q5 2.0tdi , oraz Audi A4 B8 2.0tdi .

Pozdrawiam wszystkich

Tomek

Opublikowano

Witam. Nazywam się Tomasz.

Audi a6c4 2.6 od paru dni. Jest to drugi egzemplarz, poprzedni rozbiła moja już ex-laska. Jestem ze Świdnicy.

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów.

Nazywam się Marcin pochodzę ze Śląska od jakiegoś już czasu jeżdżę Audi A6 c5 1997r 1.8T 150KM AEB.

Dołączyłem do forum żeby dowiedzieć się ciekawych informacji na temat tegoż modelu napraw serwisu itp.

Opublikowano

Witam nazywam Sylwek, parę dni temu zacząłem przygodę z Audi. Mam nadzieję że będę zadowolony z mojej A4 a forum pozwoli mi na poruszanie tematów na jej temat.  

pzdr

Opublikowano

Witam, jestem Szymon z woj. Pomorskiego.. aktualnie jeżdżę Audi A4 b5 i mam nadzieję że będzie to mój jedyny samochód w życiu :D

Opublikowano

Cześć,  Dawid że Śląska,  jeżdżę A4 b6 1.8t  do zobaczenia na drodze! 

Opublikowano

Hej,

Muszę się dokształcić na temat A6 C6 2,0 tdi  brata:) 

Pozdrawiam

Opublikowano

Cześć

Niedawno sprzedałem swoją terenówkę i chciałbym kupić Q5 TDI 3.0 R8

Zapisałem się na forum ponieważ potrzebuję kilku istotnych informacji przed zakupem. 

Pozdrowienia dla wszystkich

Opublikowano

Witam jestem Marcin od sierpnia 2016 r.jeżdżę Audi a3 8L z 2001 r . Pochodzę z Krosna woj . podkarpackie . mam 34 lata.