Evik Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Cześć, od wielu lat jeżdżę Audi, obecnie jestem w trakcie zakupu Q5. Pozdrawiam wszystkich miłośników Audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek83 Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Witam wszystkich, jest od lat pasjonatem marki Audi, obecnie jeżdżę A4 B6 i 80 B4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabald Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Witam wszystkich w trakcie poszukiwania swojej audicy :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markko71 Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Witam, przymierzam się do kupna Q5. Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokini79 Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Cześć, Jestem nowym klubowiczem i posiadam a6 c5 2,5 tdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk Kuśnierz Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Witam. Sprowadzilem Audi SQ7 z niemieckiego salonu. Jest to skomplikowana maszyna i poszukuje instrukcji obsługi w języku Polskim. Pozdrawiam wszystkich. henryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomka Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Dzień Dobry Nazywam się Piotrek. Od kilku ładnych lat jezdzę autami marki Audi. Kiedyś A4 Avant 1996, obecnie A6 C5 1998, a w drodze do mnie Q7. Pozdrawiam wszystkich Chomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro-moto Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Witam wszystkich posiadaczy Audi. Jestem Darek mieszkam w Rzeszowie. Od niedawna jestem posiadaczem Audi A5 Sportback. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukarone Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Witam wszystkich fascynatów 0000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuss101 Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Witam wszystkich. Swoją przygodę rozpoczynałem od modelu A4B8 1,9tdi - 2 różne egzemplarze , a następnie A4B7 3.0tdi Obecnie jestem posiadaczem Audi Q5 2.0tdi , oraz Audi A4 B8 2.0tdi . Pozdrawiam wszystkich Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryTom Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Witam. Nazywam się Tomasz. Audi a6c4 2.6 od paru dni. Jest to drugi egzemplarz, poprzedni rozbiła moja już ex-laska. Jestem ze Świdnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta 1988 Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Witam posiadam audi a6 c7 obecnie mieszkam w niemczech pozdrawiam klubowiczow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelm302 Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Cześć jestem Paweł Od stycznia jeżdżę a4 b8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinB30 Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Witam wszystkich forumowiczów. Nazywam się Marcin pochodzę ze Śląska od jakiegoś już czasu jeżdżę Audi A6 c5 1997r 1.8T 150KM AEB. Dołączyłem do forum żeby dowiedzieć się ciekawych informacji na temat tegoż modelu napraw serwisu itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swlodyga Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Witam nazywam Sylwek, parę dni temu zacząłem przygodę z Audi. Mam nadzieję że będę zadowolony z mojej A4 a forum pozwoli mi na poruszanie tematów na jej temat. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzErg Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Witam, jestem Szymon z woj. Pomorskiego.. aktualnie jeżdżę Audi A4 b5 i mam nadzieję że będzie to mój jedyny samochód w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franiu Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Witam, Arek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewyb6 Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Cześć, Dawid że Śląska, jeżdżę A4 b6 1.8t do zobaczenia na drodze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_css Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Hej, Muszę się dokształcić na temat A6 C6 2,0 tdi brata:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek12345 Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Witam !jesem Mirek jestem z krakowa !pozdrawiam wszystkich posiadaczy 4 pierscieni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkdaro Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Cześć Niedawno sprzedałem swoją terenówkę i chciałbym kupić Q5 TDI 3.0 R8 Zapisałem się na forum ponieważ potrzebuję kilku istotnych informacji przed zakupem. Pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Góralczyk Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Cześć jestem Tomek z Wawy. Przymierzam się do przesiadki z Subaru Outbacka na Q7 dlatego też chłonę wiedzę w temacie tego drugiego Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksander Olszański Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Witam Aleksander z Choszczna Rozbite stare A8 Składamy do kupy i jeździmy .Szukam wszystkiego w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szebek Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Witam, Nazywam się Andrzej, posiadam audi a3 8p 2003r 2.0tdi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legionista83 Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Witam jestem Marcin od sierpnia 2016 r.jeżdżę Audi a3 8L z 2001 r . Pochodzę z Krosna woj . podkarpackie . mam 34 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi