Gacekchg Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Witam nazywam sie Adrian. Mieszkam w wojewodztwie Lubuskim , od listopada jestwm posiadaczem dlugo wyczekiwanej Audi A4B6 S-line 2002r. Dlugo na nia zbieralem i wkoncu sie udalo to moj pierwszy ale na pewno nie ostatni model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristov Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Witam wszystkich. Nazywam się Krzysiek Pochodzę z okolic Gorzowa Wlkp. Jestem od kilku miesięcy posiadaczem Audi A6 C6 3.0 tdi z 2005 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasss87 Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Witam, mam na imie Adam i jestem szczesliwym posiadaczem Audi A3, mam nadzieje ze sprosta moim oczekiwaniom:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marios83 Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 On 4/9/2009 at 9:17 AM, Klub Audi PL said: On 10/16/2010 at 1:01 PM, Karolekski said: Witam. Nazywam się Karol, jezdze oplem vectra B, ale planuje zmianę marki na wymarzone Audi. Pozdrawiam wszystkich On 10/16/2010 at 1:01 PM, Karolekski said: Witam. Nazywam się Karol, jezdze oplem vectra B, ale planuje zmianę marki na wymarzone Audi. Pozdrawiam wszystkich Witam Wszystkich !!! Nazywam sie Mariusz i nie dawno dolaczylem do rodziny Audi a dokladnie do A6 C7 . Chcialem dolaczyc do reszty grona osob ktor rowniez posiadaja te piekna make aut by moc czerpac od doswiadczonych klubowiczow nie zbedne informacje o Audi . Pozdrawienia . Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1sza Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Cześć. Mam na imię Kamil. Jeżdżę Audi A6 C5 od dwóch lat. Obecnie szukam do niego kilku części. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorf Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Witam. Mam na imię Andrzej. Jestem z podkarpacia. Od tygodnia mam A6C5 2.4 99r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felomelo Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goral1515 Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Cześć na imię mam Paweł jestem posiadaczem Audi A6 C6 4.2 benzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sumus-1 Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Witam wszystkich, jeżdżę Q7 3.0d z 2008 jestem z Poznania i mam nadzieję że znajdę tutaj wiele ciekawych tematów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenon2018 Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Witam, jestem posiadaczem Audi A3 8p, mam nadzieje znaleśc na tym forum wiele ciekawych informacji... Pozdr Zenon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q7sline Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Witam Nazywam się Damian Posiadam Audi Q7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek37 Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 witajcie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamp40 Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Witam wszystkich serdecznie, Nazywam się Adam i jestem z woj. podlaskiego, jeżdżę Audi A8L 4.2 tdi z 2015 roku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dowzer Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Witam z USA, nazywam się Olek, jeżdżę Audi Q7 3.0TDI SLINE:) Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daareczek Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Cześć dziś kupiłem A6C5 i zakochałem się w Audi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arunia13 Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Witam wszystkich Na imie mam Arek jestem z województwa Warmińsko-Mazurskiego a dokładniej okolice Morąga. Obecnie poruszam sie moja Niunią audi a6 c5 2.4 benzynka. Dla mnie nie ma leprzego auta. Pozdrawiam wszystkich miłośników tego auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daddy70 Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Witam posiadam audi q5 s-line Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalag Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 witam. Jestem Grzes. Jeżdżę audi S5 z 2008. pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEKKOWAL Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Witam wszystkich serdecznie.Jestem od kilku dni posiadaczem audi a8 d4 long.Mam nadzieje ze będę mogl tutaj uzyskac wiele odpowiedzi na moje pytania.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrianzbala Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Cześć jestem Adrian zakupiłem właśnie audi a7 mam nadzieję że na forum dużo ciekawych informacji o tym aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris7809 Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Witam mam na imię Krzysztof Obecnie jeżdżę a6 c7 avant Przebywam w uk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berni05 Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Artur, witam serdecznie użytkowników AUDI, użytkuję 3,5 letnie Audi Q5 i VW Sharan (trochę starszy...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strus Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Witam .Nazymam się Zbyszek kupiłem A6 C7 i bardzo się ciszę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marekfarso Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Witam wszystkich. Mam na imię Marek. Od kilku dni jestem posiadaczem A6c7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafcio210 Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam mam na imię Rafał. Od dziś jestem użytkownikiem Audi A6C6 2.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi