marcinr1982 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Witam wszystkich Klubowiczów audi... Nazywam się Marcin i cieszę się, że mogę do Was dołączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł20 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Witam wszystkich, od zeszłego tygodnia jestem posiadaczem A4/B7 2,0 .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian.k Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Dnia 09.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam,pierwszy raz kupiłem audi,mam model a4 b6,kombi,silnik moze słaby bo 1.6,nie chce gazowac,zostanę jak jest w benzynie,szkoda ze tak późno kupiłem audi no to super auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emiliano Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Witam wszystkich. Z tej strony Emil miło mi dołączyć do tak wielkiej grupy. Moje autka to a4 b5, a3 8l, a6 c5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TENET Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Witam. Na imię mam Tadek. Posiadam AUDI ALLROAD A6 C5 2,7T benzyna 184 KW z 2002 r. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
org446 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Witam serdecznie. Mam na imię Sebastian i od dwóch tygodni jestem posiadaczem Audi A6 C6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humer88 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Witam, mam na imię Marek Posiadam Audi a7 3.0 TDI Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilsiedlce Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Witam Nazywam się Kamil. Posiadam Audi A6 C5, a4 b7 i q5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiant1991 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Witam nazywam się Damian mam audi a4b5 18 adr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klonowski Tadeusz Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Witam! Jeżdżę Q3. Pozdrawiam wszystkich. Teddy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waśka Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojdzi Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Witam od niedawna użytkuję A4 b6 1,9 TDI pozdrawiam Wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis95 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Witam. Mam na imię Mateusz i jeżdżę a8 d2 z 97 roku. Pracuje w Niemczech i robię tym cudem sporo kilometrów. Staram się w miarę możliwości dopuszczać swoje autko więc chętnie pogadam z kimś na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marc Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 witam z tej strony marc:) od 5m-cy szczesliwy posiadacz a3 09r.2.0 i narazie git pozd. dla Dobrych Ludzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Witam jestem Paweł posiadam Audi A5 1.8 tfsi 170 km 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiss1 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Witam jestem Sławek posiadam A7 2012 r 3,0 tdi biturbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal800d Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 witam mam na imię Dominik i chcę kupić Q5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infernal Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukSok89 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Witam mam na imie Łukasz mam Audi A4 B6 z 2001 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youpiter Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Witam. Aktualnie jeżdżę Galaxy z 2016 r., ale nadażyła się okazja na zmianę auta i wybór padł na audi Q7 (demówka z salonu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
corad92 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Witam. Jestem Radek i poruszam sie aktualnie Audi 100 C3 Avant 1987r. 2.3 E Quattro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matimati Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 SIemka, mam Audi Q5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrzybialy Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Cześć wszystkim Damian z tej strony Właśnie stałem się posiadaczem Audi S4 B7 2.0 170 km w kombi S-Line Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JLehmann Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Dnia 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Witam mam na imię Jakub od miesiąca jeżdżę Audi A4 B6 2.0 benzyna pragnę poznać szczegóły obsługi tego samochodu jakaś instrukcja obsługi i naprawy lubię się bawić w mechanice jest to moje pierwsze auto z typu AUDI . Myślę że wśród klubowiczów znajdę wiele wskazówek odnośnie tego typu samochodu. Pozdrawiam wszystkich Jakub Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłata Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Witam. Mam na imię Beata od października 2017 jestem szcześliwą właścicielką Audi A4 b7 sedan 2,7 diezel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi