Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jestem marcin  jezdze audi a6 c6 3.0 tdi  jestem z mazowieckiego pozdrawiam wszystkich

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 09:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam, mam na imie Iwona. Od roku jezdze audi q7. Uwielbiam go ;) 

Opublikowano

witam!!mam na imie Krzysztof, posiadam 2 audi od 5 lat audi a6c6 3.0tdi i od pol roku audi q5 3.0tdi 2009r pozdrawiam wszystkich forumowiczow

Opublikowano

Witam!!! wszystkich sympatyków samochodów AUDI.Jestem w posiadaniu takiego ślicznego egzemplarza ,a jest to audi a4 B6 tdi 131 KM 2004 r. Myślę że będę mógł wnieść,coś pozytywnego do tego fajnego forum POZDRAWIAM!!!

Opublikowano (edytowane)

Witam

Wszystkim 
Jestem posiadaczem audi Q7 4L 2010 240km 3.0 TDI od 2 tygodni.

Edytowane przez zygimar
Opublikowano

Witam jestem posiadaczem audi a4b6 1.9tdi.Bylem posiadaczem audi a6c6 3.0tdi.Mam zamiar kupic audi s5 v8 i tu bede szukal argumentow za i...

Opublikowano

Witam

Od miesiąca jestem posiadaczem Audi Q3 2,0 TDI z 2013 r.

Problemów z eksploatacją na razie brak. Mam kilka pytań ale myślę że tutaj znajdę odpowiedzi.

Pozdr.

Czesław

Opublikowano

Witam

Mam na imię Mariusz i od 7 miesięcy jeżdzę Audi A7 3.0 TDI z 2015r. po lekkim chip tuningu. 

Pozdrawiam wszystkich. 

Mariusz

Opublikowano

Witam milosnikow marki Audi ;). Jestem Mateusz z Koszalina obecnie posiadam A6C5 2.4 BDV quattro tiptronik, a kiedys b4 80 1.9 tdi i a4 b7 1.9 tdi 

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

jestem klaudiusz mieszkam od trzech lat w niemczech pochodzę ze śląska

Opublikowano

Siemka jestem Tomek

Aktualnie mam Passata B5 lecz w najbliższych planach jest kupno Audi.

Opublikowano

Cześć 

Szczepan Świętokrzyskie od niedawna użytkownik  A6 2014 Ultra S - line sedan 190 KM 2x S-line

Opublikowano

Witam z Pomorskiego. Jeżdżę Audi Q5 2.0 TDI caha  170km s tronik . Pozdrawiam wszystkich forumowiczów .

Opublikowano

Witam wszystkich.

Mam na imię Leszek mieszkam pod Krakowem,  niedawno było A4 B7 2.0TDI 140km teraz jest Q5 2.0 TDI 170km

Opublikowano

Cześć,

Mam na imię Mariusz, od zawsze wierny VW, teraz przesiadłem się do audi q7 4.2 tdi i zobaczymy. Na razie fajny czołg ;) pozdrawiam.