Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam mam na imiętmek pochodze z podlaskiego obecnie mieszkam w Hamburgu.

Opublikowano

logo_klubaudipl.png

Witam,

od 3 m-cy jestem posiadaczem audi Q5 i chciałabym się coś więcej dowiedzieć na jej temat !!!

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Opublikowano

Witam wszystkich. Nazywam się Jacek i jestem szczęśliwym posiadaczem A6 c7 3.0 tdi quattro Avant.

Pozdrawiam z Łódzkiego.

Opublikowano

Witam serdecznie.

Jestem Tomasz.

Doświadczenia z audi:

Dawniej A8 D3 2005r

Obecnie A8 D4 2012r

Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

Witam. Nazywam się Genek , jezdze FORDEM Mondeo MK4, ale planuje zmianę marki na wymarzone Audi. Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

cześć, tu Piotr.

po kilku latach przygód z VW, dołączyłem do grona posiadaczy Audi,  nabywając A6 C7 ULTRA z 2017.

Do zobaczenia na drogach!

Opublikowano

Witam. Jestem z Podkarpacia

Nowy na forum  :) , tydzień temu zakupiłem Audi Q5 2015r, nie jest to mój pierwszy kontakt z tą marką kiedyś miałem już A2.

Opublikowano

Witam użytkowników Audi. Użytkuję A4 b8 od 7 lat i czas na zmianę. Myślę o Q5 i mam nadzieję że uzyskam na forum informację od "praktyków".

Opublikowano

Witam.Wiem że jest to forum Audi i choć nie posiadam tego auta zarejestrowałem się aby uzyskać wiedzę przed zakupem tej marki.Obecnie posiadam BMW 5 ale mając w rodzinie posiadaczy audi być może zmienię markę.Wszystkich użytkowników tego forum pozdrawiam.

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników.

Nazywam się Tomek i jestem posiadaczem Q5.

Pozdrawiam Wszystkich.

Opublikowano

Witam  wszystkich miłośników Audi. Mam na imię Piotr od roku posiadam A3 8V, właśnie wczoraj stałem się posiadaczem Q5 8R.Pozdrawiam

Opublikowano

Witam serdecznie, nazywam się Hubert i jestem fanem wszelakiej motoryzacji, obecnie prowadzę działalność związaną z auto detailingiem.

Pozdrawiam