tw5529947 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Witam Wszystkich. Tu Tomek z Łodzi. Właśnie kupiłem a8 (rocznik 2014). To moja pierwsza ,,Audica". Na razie się zachwycam. Zobaczymy, co przyniesie czas. Pozdrawiam! T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarnecki Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 No siema Jacek jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonixxx Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Witam . posiadam Audi a3 8v pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audiii1998 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogusław Kubica Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Witam, od niedawna jeżdżę audi q5 8r rocznik 2012 rodowodowo z USA; silnik 3.2 fsi - założyłem do niego instalację lpg STAG. Nie chce mi się wysiadać z tego auta :))) Kłaniam się forumowiczom i idę się porozglądać. Bodek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaba Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Witam klubowiczów na imię mam Grzegorz od roku jestem w posiadaniu audi sq5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stojann1989 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Witam, Nazywam się Maciej, Jestem z Wrocławia, Posiadam audi Q3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeszekS Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Mam na imię Leszek. Jeżdżę A3 8V i Golf IV. Według potrzeby. Oba w dieslu. Należę więc do mniejszości, która lubi Diesle.150 koni mi wystarcza, a Quattro czasem się przydaje. ot wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpq1987 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Siemanko. Krzysiek z Gorzowa. Jezdze audi a6 c7 2014 2.0 tdi 190km. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roman Kuzmenko Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Dzień dobry. Na imię mam Roman, mieszkam pod Wrocławiem. Jestem posiadaczem Audi 100 C4 2.5 td Avant. Autem dojeżdżam do pracy po 100 km dziennie. Na obecną chwilę szukam A6 C5 4.2 . Mam już wytypwane auto ale szukam informacji na temat rozrządu. Stąd moja wizyta u Was. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus3473 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Witam Jestem szczęśliwym posiadaczem audi Q7 4.2tdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszoku Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 (edytowane) Witam Paweł - Ostrowiec Sw od niedawana właściciel Q5 2,0 170KM 2009r. Pozdrawiam Edytowane 1 Stycznia 2020 przez kszoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irmistrz Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam kolegów i koleżanki z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawin Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Witam, Jestem Piotr i jestem nowym posiadaczem Audi A5 2012 rok, 3.0 TDI 245 km w quattro :) jest to moje pierwsze audi, ale już wiem że nie ostatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekkominek Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek999 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Witam wszystkich, nazywam się Przemek, na codzień jeżdżę Audi a3 8p 2003r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diagnosta Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 (edytowane) Witam . Nazywam się Grzegorz od niedawana jestem właścicielem Q5 2,0 177KM 2012r. Pozdrawiam Edytowane 3 Stycznia 2020 przez diagnosta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej4 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Witam wszystkich. Jestem Andrzej, jeżdżę audi q5. mieszkam w warminsko-mazurskim. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurkins Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Witam na imię mam Jurek posiadaczy audi a4 b5 i b6 POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOCHECK Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Witam wszystkich klubowiczów pozdrawiam i wszystkiego dobrego w nowym roku zdrowia zdrowia i jeszcze raz pieniędzy. Niech furki wam fruwają bezawaryjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirek Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Witam, Nazywam się Robert i mieszkam w Gdańsku. Od niedawna posiadacz Audi A4, B6 1.9 TDI z 2004 roku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIN Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Witam , jestem Win, nowy użytkownik Audi Q5 2.0 tfsi. Jest to moje pierwsze Audi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transkol Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Witam. Audi A5 Sport back 2015 r. 177 KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolKruk Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Witam wszystkich. Mam na imię Karol i posiadam A4B6avant 1.9tdi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian82 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Cześć, jestem z Bełchatowa i jeżdżę A6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi