volvik Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: volvik Czesc witam Wszystkich. Nazywam sie Arek.Wczesniej jezdzilem audi a3 8Po,a od nie dawna jezdze q5,z 2012r,z silnikiem 143kM.A trojeczka spisywala sie wzorowo,bylem z niej bardzo zadowolony,mam nadzieje,ze kupiec(mlode dziewcze 18l)tez bedzie z nie j zadowolona:))jednaj q5,to juz inna bajka....super sprawa,super zabawka.inna klasa,no i to quattro!!!!Lubie narty,podczas ostatniego wypadu w gory,jazda tym autem 0 stresu:)) Pozdrawiam,dzieki za uwage:)) Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz1990 Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Witam. Od wczoraj jestem w posiadaniu B6 1,8 t quattro w posiadaniu jeszcze B5 1,6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chyli Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Witam nazywam się Robert obecnie mieszkam i pracuję w Holandii, od Listopada 2019r jestem posiadaczem Audi A7 sportback 2013 rok 3.0 benzyna 310 KM. Pozdrawiam wszystkich Klubowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matt13 Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Witam serdecznie wszystkich miłośników Audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_lubin Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Witam. Nazywam się Paweł od przeszło roku jestem posiadaczem Audi Q5 3,2 . Pozdrawiam wszystkich miłośników marki Audi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piomaz Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Witam wszystkich Od dzisiaj jestem posiadaczem Q5 2,0 TDI wcześniej A4b6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny7531 Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Witam wszystkich:-) Użytkownik audi a4 b6 oraz a6 c5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxozord Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Witam, nazywam się Kacper i aktualnie posiadam a4 b6 1.9 tdi quattro ale w przyszłości planuje kupić wymarzone a7, pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapslokk Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Dzień dobry, mam na imię Sebastian, od wczoraj jestem posiadaczem Audi Q5 2.0 TFSI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arawon5@poczta.onet.pl Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 (edytowane) W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam. Nazywam się Darek, jeżdżę samochodem AUDI 80 B4 2.3E, a teraz kupiłem AUDI A6 C5 2.4 -BENZYNA SEDAN 1999R. Pozdrawiam wszystkich. Edytowane 5 Lutego 2020 przez arawon5@poczta.onet.pl błąd ortograficzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Cześć ! Od 2 tygodni jeżdżę audi a6 c5, 114 kw , witam wszystkich forumowiczów : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerofan Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Wita właściciel Q5 FY ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablitko Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Witam jestem Paweł Posiadam Audi A3 8P 2008 Miejscowość Piła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChodiSan Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Witam. Łukasz Warszawa. Było Audi A8 D2 teraz planuję Audi A8L D4. Więcej napiszę gdy już uda się kupić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek sz Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam wszystkich na się Tomek posiadam audi q5 2013 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_71 Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Cześć, Jestem Artur, moje Q5'2016 już do mnie jedzie z Dojczlandu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwira Opublikowano 8 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Dzień dobry. Szukam instrukcji obsługi w języku polskim Audi Q3 rocznik 2014. Czy ktoś może mi pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacekkk Opublikowano 8 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Witam wszystkich bardzo serdecznie z dalekiej Anglowni. Jeżdżę obecnie pierwszym w moim życiu Audi i jest to Audi a6 C7 avant s-line ultra 2015. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczbenz Opublikowano 8 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Cześć jestem Patryk jeżdżę a7 50 tdi. Parszów k. Wielkiej wsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidp Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Witam wszystkich, jestem Dawid i od tygodnia posiadam Audi a8 L. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bol133 Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 (edytowane) witam wszystkich uzytkownikow marki Audi pozdrawiam.... Edytowane 9 Lutego 2020 przez bol133 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar34m Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 (edytowane) W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam wszystkich. Mam na imię Mariusz. Audi Q3 2,0 tdi. Pozdrawiam. Edytowane 9 Lutego 2020 przez Mar34m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczorek Ryszard Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Jestem z Lublinca. Zostałem posiadaczem Audi Q5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek2 Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Witam Jestem Marcin i posiadam audi q5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregge Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 witam, A3 sportback 1.6 diesel. Pozdrawiam z UK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi