Tomek Luta Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Witam, Nazywam się Tomek, pochodzę z Opolskiego. Od dwóch lat jeżdżę A6C6 a od tygodnia jestem dumnym( to się okaże) posiadaczem Q58R. Serdecznie pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forkas Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Witam wszystkich od stycznia jestem szczęsliwym posiadaczek Audi A6 C7 Avant. W temacie samochodów jestem zielony, ale systematycznie poszerzam swoją wiedzę na temat auta, dlatego też trafiłem na to forum. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pama Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Witam. Nazywam się Marcin od 6 lat jeżdzę A6 C5 2,5TDI ale dopiero dziś trafiłem na forum Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apgw Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Witam wszystkich Jestem Grzesiek i jeżdżę Q7 3.6l pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Autit Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Witam wszystkich, Jestem Krzysztof, przymierzam się do Q3. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganka2000 Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Witam , Jestem Sebastian Posiadam Audi A6 C6 2.0 TDI 2010r. Jestem z Poznania. Pozdrawiam Wszystkich Użytkowników tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krait199 Opublikowano 12 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Cześć, Potrzebuję instrukcję i musze się zalogoać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szarmx Opublikowano 12 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Siemanko. Jestem Paweł z Elbląga. Od maja posiadam pierwsze w życiu Audi, chociaż to tylko A2 w benzynie ale nawet w takim maluchu widać dlaczego wszyscy kochają ta markę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly121233 Opublikowano 12 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Witam. Nazywam się Wojtek jeżdżę audi a4 b6 1.9tdi z 2003r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekkopik Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Witam Tomasz z Gdyni - Audi Q5 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WydRos Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 ✌️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz2253 Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Siemka ☺️ Jestem z Łodzi, jeżdżę od niedawna czarnym Audi a3 8p, które chce rozpieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1010 Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Witam Wszystkich. Właśnie zacząłem przygodę z Audi A3 8V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi14121 Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Witam mam na imię Oskar. Od niedawna jeżdżę Audi A6 C7 AVANT 2016 2.0 diesel. Pozdrawiam wszystkim i w przyszłości w razie problemów mam nadzieję że znajdę tutaj pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karinka123a Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Cześć wszystkim, Mam na imię Karina jeżdżę audi q7. Mam nadzieje że w przyszłości będę mogła liczyć na waszą pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi75 Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Witam tutaj Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biggi Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Hej, Jestem z Gdyni i prawdopodobnie lada dzień zakupię A4 B6 z nieśmiertelnym "tedeikiem" :) Akurat trafia się może nie super wypasione auto , ale dość zadbane i od znajomego. Czas na zdobywanie wiedzy na forum :) Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba127 Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Witam, Kuba mieszkający w Holandii świeżo upieczony posiadacz audi a3 8v z 2016 roku z silnikiem 1.4 TFSI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksa11 Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 witam nazywam sie slawek i jezdze audi a6 3.0tdi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maron13 Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Witam z Pomorza. Mam na imię Marcin. Posiadam S8 d2 z 2000 roku Pozrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuardianAngel Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Witam wszystkich, stałem się posiadaczem fajnej, mam nadzieję bezawaryjnej furki A6 C6 2.4 V6 z 2008 roku. To moje pierwsze Audi i w związku z tym chciałbym zgłębić temat, poniważ lubię wiedzieć co mam i czym jeżdżę ;) Do zobaczyska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomTK Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 witam mam na imie Michał od niedawna jesdtem szczesliwpozdrawiamym posiadaczem audi a7 2011 3.0 tdi 245ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casepuma Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 (edytowane) W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam wszystkich na forum ,mam na imię Janusz.Dziękuję za przyjęcie do grona na forum .Mieszkam w Wielkopolsce w powiecie Międzychodzkim i jestem obecnie posiadaczem za namową synów Audi A4 B6 2.0 benzyna .Skłoniło mnie też to że,starszy syn ma A6 C6 2.0 tdi i jest z niego bardzo zadowolony. Mam nadzieję że dużo rzeczy się dowiem o Audi za sprawą tego forum. Edytowane 16 Lutego 2020 przez casepuma audi a4 b6 instukcja obsługi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioz1906 Opublikowano 17 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Witam! Jestem posiadaczem Audi A3 8P 2010 z silnikiem 1.6, z instalacją LPG. Ciesze się, że mogę dołączyć do Waszego grona i dzielić się wspólnie wiedzą oraz poradami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plik00 Opublikowano 17 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Witam Mam na imię Marcin W sumie to już moja 6ta audi z kolei Obecnie posiadam Audi a7 z 2012r Silnik 3.0 BiTDI w pakiecie ABT na ponad 360KM Dziękuję za przyjęcie do grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi