Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanoo. Jestem Marcin a jeżdżę Audi a4 b7 2006r sedanik 170 kucy. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam, mam na imię Konrad, jestem z Dolnośląskiego. Posiadam Audi a38p, 2003 rok, silnik 1.9 tdi. 

Opublikowano

Witam,

posiadam audi a6c5 niestety pojawił się problem z zegarami czyli standard jak usłyszałam. Moja audiolka po zmianie zegarów i rozgrzaniu się samochodu wyświetlacz do połowy nie pokazuje ikonek powiadomień jak jest zimny wszystko ok. Proszę o pomoc

Opublikowano

Q7 50 TDI, Led Matrix, 2020, - składam oficjalną wizytę i pragnę się przywitać :)

Opublikowano

Dzień Dobry.

Nowy posiadacz Audi A3 8V. Sedan z manualną skrzynią biegów i silnikiem 1.5 TFSI.

Opublikowano

Witam wszystkich 

Jestem posiadaczem A6 C5 s-line. W okolicach Zielonej Góry. 

Pozdrawiam. 

Opublikowano

Witam. 

Mam na imię Artur.  Lokalizacja dolnośląskie Bogatynia. W trakcie poszukiwania a4 1.8T.

Opublikowano

Witam nazywam Marek,

wcześniej miałem A4 w wersji b8,

obecnie posiadam Q5 FY.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Witam. 

Dołącza do Was Łukasz z Koszalina, który być może niebawem stanie się szczęśliwym (mam nadzieję) posiadaczem audi Q5 8R z 2009r. 

Póki co chciałem zasięgnąć informacji z forum. 

Pozdrawiam serdecznie 

Łukasz

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

logo_klubaudipl.png

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

cześć jestem z warszawy jeżdżę audi tt

Opublikowano

Witam z Bydgoszczy

Jestem szczęśliwym posiadaczem Audi Q5 2.0T quattro z 2013. 

Opublikowano

Witam mam na imię Piotr jeżdżę Fordem Mondeo mK4 2.5T, możliwe że zmienię na S3 8P lub inne audi 200+KM