Lucek96 Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Siemanoo. Jestem Marcin a jeżdżę Audi a4 b7 2006r sedanik 170 kucy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limusin Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Witam, Jestem Paweł, jeżdżę Audi a3 8v limousine z 2015r 2.0tdi 150km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradekxd Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Witam, mam na imię Konrad, jestem z Dolnośląskiego. Posiadam Audi a38p, 2003 rok, silnik 1.9 tdi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkowski@o2.pl Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Witam, Mam od niedawna Audi a4 b6 avant 1,9tdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojrafal Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Cześć Tutaj Rafał, posiadacz A4 B6,diesel, multitronic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk9032000 Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Witam, mam na imię Eryk. Od niedawana posiadam audi a3 8p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biuro@olofarm.com.pl Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Witam, posiadam audi a6c5 niestety pojawił się problem z zegarami czyli standard jak usłyszałam. Moja audiolka po zmianie zegarów i rozgrzaniu się samochodu wyświetlacz do połowy nie pokazuje ikonek powiadomień jak jest zimny wszystko ok. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin- Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Q7 50 TDI, Led Matrix, 2020, - składam oficjalną wizytę i pragnę się przywitać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drum and Bass Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Siema jestem Marcin aktualnie przebywam w Niemczech pochodzę z Tychów. Aktualnie jeżdżę A6 C7 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Dzień Dobry. Nowy posiadacz Audi A3 8V. Sedan z manualną skrzynią biegów i silnikiem 1.5 TFSI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punio2000 Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Witam wszystkich Jestem posiadaczem A6 C5 s-line. W okolicach Zielonej Góry. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majam Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Witam. Mam na imię Artur. Lokalizacja dolnośląskie Bogatynia. W trakcie poszukiwania a4 1.8T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maik07 Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Witam nazywam Marek, wcześniej miałem A4 w wersji b8, obecnie posiadam Q5 FY. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luksoj Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Witam. Dołącza do Was Łukasz z Koszalina, który być może niebawem stanie się szczęśliwym (mam nadzieję) posiadaczem audi Q5 8R z 2009r. Póki co chciałem zasięgnąć informacji z forum. Pozdrawiam serdecznie Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katovsky Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Witam Nazywam sie Dawid, jeżdże audi a3 8v w sedanie, pozdro dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzisio92 Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Witam Jestem szczesliwym posiadaczem Q5 2.0 tdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawkoo Opublikowano 7 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Witam wszystkich jestem Sławek i mam Audi Q5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaster241 Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 witam wszystkich jestem Łukasz i od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem audi Q7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas1258 Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Witam forumowiczów audi Q7 3.0tdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel goral Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! cześć jestem z warszawy jeżdżę audi tt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszKG Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Witam serdecznie wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moniu87 Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Witam z Bydgoszczy Jestem szczęśliwym posiadaczem Audi Q5 2.0T quattro z 2013. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szadek91 Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Witam mam na imię Piotr jeżdżę Fordem Mondeo mK4 2.5T, możliwe że zmienię na S3 8P lub inne audi 200+KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_No Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Dzien dobry Wszystkim Audiomaniakom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmagda82 Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Witam, kupiłem Audi A6 C7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi