Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim 
Od roku zadowolony kierowca Audi Q5 3.0 TDI.
Z pasja ogladam indywidualne zmiany w Aucie . chetnie Upgraduje ..

Opublikowano

Witam wszystkich.Mam na imie Andrzej i jestem po zakupie Audi a4b6 1,9 tdi 101 km,2002,173000 przelotu.Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam Klubowiczów, mam na imię Konrad, mieszkam na Dolnym Śląsku i jestem posiadaczem Audi A6 C7 3.0 TFSI 310 KM. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam, nazywam się Marek od pewnego czasu przesiadłem się na Q5 2011 rok w 2 litrowej benzynie. Jestem z okolic Wa-wy

Opublikowano

Witam,

Jestem Kamil, Poszukuję audi a6 c6 w dieslu, obecnie mam a4 b5 2.4 PB + LPG

Pozdrawiam

Opublikowano

Serwus tu Marcin 

Mieszkam w Pfaffenhofen an der Ilm 25km od Ingolstadt. Od miesiąca jeżdżę Audi A6 C7 3.0 tdi. 

Opublikowano

Witam
imię: Michał
Tereny rodzinne: Mieszkam w woj łódzkim
Samochód: audi a4 b5 1.9 tdi 1997 rok

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

mam na imię Krystyna .Niedawno z mężem kupiliśmy AUDI Q5 2012 .pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Hej

Kocham każde Audi i nigdy, przenigdy nie kupię auta, jeśli nie będzie ono pochodziło z Ingolstadt

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam wszystkich mam na imię Janusz zakupiłem właśnie AUDI Q3 

Opublikowano (edytowane)

Siema  Tu Kuba posiadacz szalonego  a3 8p 2.0tdi bkd.. 

Edytowane przez Kaczma
Opublikowano

Mam na imię Krzysztof. Delektuje się Audi Q7 , 3.6 FSI z roku 2007 od daty produkcji . Wspaniałe auto jednak co raz częściej objawia sieciowe wady tego modelu jak np. odpadanie , pęknięcie ramienia wycieraczki od strony pasażera czy ....  . Jazda tym modelem sprawia mi wielką frajdę i nie zamienił bym go na żadną  inną markę czy model . 

Pozdrawiam Wszystkich z Wrocławia