badachd Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Witam Wszystkich Jestem Darek i od dwóch tygodni zacząłem jeździć A4 B9 2,0 TFSI 252 KM quattro. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz91 Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Witam. Mariusz. Audi a8 d4 4.2 TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Espex Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Hejka Jestem szczesliwym posiadacz1em Audi A3 1.6i :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek 1967 Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Witam wszystkich zakręconych 4obrączkami. Na stałe mieszkam w UK i obecnie jeżdżę Q3 2016r. ale na dniach odbieram A7 3.0 TDI z 2017r. mam więc pytanie do bardziej doświadczonych na co zwrócić uwagę przy odbiorze auta ? Przebieg 40 tyś mil (około 60 tyś km) Niby dają jakąś gwarancję i serwis na 2 lata za każdą poradę będę wdzięczny POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomGo87 Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Witam wszystkich Audiholików. Dzięki za przyjęcie do tego czcigodnego grona. Mam ma ile Łukasz i jeżdżę od nie całego roku Q3 2.0 TDI Quattro 143KM. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareX777 Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Witam wszystkich pasjonatów Jestem posiadaczem Audi S3 8L 2001 Dzięki za przyjęcie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reus Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Witam z Częstochowy. Mam na imię Adrian, jestem 21 latkiem i od ponad roku jeżdżę Audi S4 b5 z 1998 roku. Przez ten czas samochód doinwestowany workiem pieniędzy, jednak ciagle ma apetyt na zasób mojego portfela. Z reguły staram się dokonywać napraw sam, jednak pod maską rozepchało się 2.7 litra i niektóre tematy ciężko ogarnąć samemu bez specjalistycznych narzędzi, wiedzy czy odpowiedniego garażu. Silnikowo samochód trzyma się całkiem dobrze (odpukać), natomiast mimo, ze auto pochodzi ze Szwajcarii, to poprzedni właściciele w Polsce doprowadzili samochód druciarstwem, brakiem zainteresowania i tzw upalaniem do stanu nagannego. Na placu posiadam również A3 8l i A4 b6, oraz coś nowszego w postaci Craftera z 2019 roku (który jest w mojej opinii porażką). Chciałbym czerpać od ludzi mądrzejszych wiedzę i techniki niektórych napraw jak i również dzielić się swoją dotychczas zdobytą na sporej ilości porażek jak i sukcesów. Stąd moja decyzja o dołączeniu do forum. Liczę na super współpracę i super kontakt między członkami klubu. Pozdrawiam i życzę szerokiej drogi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d23x Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Witam wszystkich, jestem Darek. Od dwóch lat jeżdżę Audi a3 8P 2.0 tdi cr. Wcześniej też było a3, tyle że pancerne 1.9. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwar Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Witam Mam na imię Jacek . Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A6 ,2.4 benzyna . Jestem z Wrześni . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adoss Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Cześć z tej strony Adrian, szczęśliwy posiadacz poliftowej A7 z 2014 w BiTurbo napędzanej ropą :P Wcześniej A6 C6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akuku89 Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Witam jestem Rafał i mam Audi Q5 z 2010 r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
impala11 Opublikowano 6 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Witam, Na razie nie mam jeszcze audi, ale przymierzam się do zakupu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wino77 Opublikowano 6 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 witam, jestem świeżym posiadaczem auta spod znaku AUDI. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roko1945 Opublikowano 6 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Cześć wszystkim, jestem Dominik i posiadam Audi A4 B9 2.0 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferwor Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 siema jestem grzegorz ,aktualnie mam audi a4b5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaid Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Hej, tu Łukasz Aktualnie bez Audi, witam wszystkich użytkowników forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fordon82 Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Witam jestem posiadaczem Audi A6 Avant C7 z 01.2018 roku od 3 lat. Pochodzę z Wielkopolski i jest to już moje drugie Audi A6 Avant ale pierwsze w automacie i sline. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darus_ Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Witam Darek z tej strony na tę chwile rozglądam się za kupnem audi A3 i szukam na forum informacji o aucie przed zakupem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewania Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Dobry wieczór, mam na imię Ewa, stałam się szczęśliwą (mam nadzieję ;-) ) posiadaczką AudiQ3. Witam wszystkich klubowiczów :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek123456789 Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Witam jezdże Audi A6 C7 Mam nadzieje ze dowiem sie tu duzo ciekawych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picad Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Witam i pozdrawiam wszystkich. Jestem od lat wiernym zwolennikiem audi ale w końcu stałem się posiadaczem auta z tej stajni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efyr Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Elo. Na razie się rozglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virusi Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 No więc i przyszedł na mnie czas aby sie przywitać, aktualnie jeżdżę e39 benzyna ale w garażu już stoi A3 8V z stanów dlatego tez tu jestem, bo pewnie bedzie troche pytan przy naprawie no i tez pasuje troche bardziej i lepiej poznac tą marke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camillo86 Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Witam, śmigam Q5 3.0TDI od 2014 troche nim już km zrobilem woec co nieco już poznalem to auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manianaa Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Cześć wszystkim, mam na imię Maja i jestem właścicielką audi a3 8l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi