Ddd123 Opublikowano 13 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 Witam Kuba audi a6 c7 2016 2.0 tfsi 252km sedan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afgi79 Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 Cześć. Tomek Audi Q5 2010 2.0 TDi 170 KM Szczytno, warmińsko - mazurskie Pozdrawiam wszystkich użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysz.rod Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 Cześć wszystkim. Jestem Krzysiek z dolnośląskiego. Od 2 tygodni jestem posiadaczem Audi Q7 3.0 TDI z 2006 roku. Kolejna awaria na autostradzie w Niemczech i kolejna laweta (OPEL INSIGNIA) przeważyła decyzję o zakupie Audi. Mam nadzieję, że długo mi posłuży bez jakichkolwiek większych awarii. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abcde1948 Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 Cześć, jestem Krzysiek, mam Audi Q5 z 2012 r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NESTA Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 Witam, wszystkich serdecznie mam na imię Darek i pochodzę z podkarpacia. Jeżdżę A6C7 2017 3.0 tdi 272km avant. Cięszę się, że mogę dołaczyć do grupy. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johntailor Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 witam wszystkich mam na imię Paweł, jeżdżę obecnie a6 c7, ale z dniem dzisiejszym przesiadam się na q5. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz1970 Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam od kwietnia jeżdżę Audi a8 D4 3.0 TFSI sprowadzony z Kanady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro80 Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 Witam. Darek. Od niedawna posiadam Audi Q5 2.0TFSI. Chętnie będę korzystał z forum aby rozkminić ten egzemplarz. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elek50 Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 Dzień dobry mam na imię Elżbieta Kilka dni temu kupiłam AUDI A6 C7 sedan 2.0 177kM Mieszkam w województwie Świętokrzyskim Pozdrawiam członków Klubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EvoAba Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Witam Nazywam sie Piotrek moje Audi to A4 i Q5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAG_ Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Dzień dobry. Rozpoczynam swoją przygodę z Audi. Dokładnie dziś mam za sobą pierwszy przejazd. I dziś też tutaj dotarłam.. Szukam informacji i myślę, że dobrze trafiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojbal Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Witam wszystkich użytkowników Audi. Od 4 dni jestem posiadaczem A7 z silnikiem 3,0 l, benzyna. Jeszcze go nie znam a myślę, że Wasze doświadczenia mi pomogą. Wszystkich pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lllbAZ Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Witam wszystkich użytkowników forum Nazywam się Paweł. Audi S6C5 - dziadek z 2002r - w moim posiadaniu od 2016 Jestem ze śląska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieteklesko Opublikowano 17 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Witam wszystkich, Cieszę sie, ze moge dolaczyc do tak szanownego grona bylo a5, moze bedzie a7 Bieszczady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sports13 Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Audi a4 b5 avant siekiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygmunt Ksinski Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Witam mam na imie Zygmunt. Witam wszyskich posiadaczy Audi . Od trzech dni jestem szczeliwym posiadaczem A6 Black Edition 2017. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chilawert Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Witam wszystkich! Od 3 miesięcy mam Audi Q7 3.0 TFSI. Mam nadzieję że będzie służyć dobrze. Czas na wymianę płynów ustrojowych. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykwisnia Opublikowano 19 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam. Mam na imię Patryk. Jestem z okolic Warszawy i posiadam auto Audi A4B6 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazio635 Opublikowano 19 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy "przewagi dzięki technice" od miesiąca posiadam q5, więc postanowiłem dołączyć do grona szczęśliwców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzioslawy Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Witam. Jestem Radek z Warszawy. Z Audi miałem już do czynienia zaczynając od 80 B4, przez A6 B6 3.0 TFSI (polecam wszystkim ten silnik), miałem chwilę odskoczni do innej marki (Volvo) i ponownie wracam na "stare śmieci" (oczywiście to metafora). Teraz przyszedł czas na SUV'a. Wybór padł na Q5 FY tylko, że potrzebuję wsparcia osób, które miały do czynienia z tym modelem. Czy na tym forum, może w innej grupie będę mógł "zagaić" w temacie? Dzięki z góry i miłego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jsz77 Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 hej, zostałem posiadaczem Q5 - dotychczas użytkownik Toyoty; mam kilka pytań, więc jestem z wami od dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Puwalski Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Witam mam na imię Jurek i pozdrawiam wszystkich fanów AUDI . Od tygodnia jestem właścicielem Audi Q5 2.0 benzyna automat . Mam nadzieję , że auto posłuży mi na kilka lat . Mieszkam w województwie Pomorskim . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajendrula Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Witam ,jestem Andrzej z Legnicy, od niedawna jestem właścicielem Audi Q5 3.0 benzyna automat. Potrzebuję wsparcia osób, które miały czy mają do czynienia z tym modelem. Pozdrawiam właścicieli Audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDyZIOMEX102 Opublikowano 23 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Witam jestem Dominik Właśnie zakupiłem Audi Q5 2.0 quattro w dieselu. Założyłem konto żeby dowiedzieć się coś więcej o tym aucie i w razie problemów mam nadzieję że pomożecie a może i kiedyś ją pomogę Pozdrawiam wszystkich na forum. Ps. 4 pierścienie robią wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkalita1 Opublikowano 23 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Witam Jeżdżę Audi Q5. Pozdrawiam wszystkich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi