Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Tomek

Audi Q5 2010 2.0 TDi 170 KM

Szczytno, warmińsko - mazurskie

Pozdrawiam wszystkich użytkowników

Opublikowano

Cześć wszystkim. Jestem Krzysiek z dolnośląskiego. Od 2 tygodni jestem posiadaczem Audi Q7 3.0 TDI z 2006 roku. Kolejna awaria na autostradzie w Niemczech i kolejna laweta (OPEL INSIGNIA) przeważyła decyzję o zakupie Audi. Mam nadzieję, że długo mi posłuży bez jakichkolwiek większych awarii. Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Witam,

wszystkich serdecznie mam na imię Darek i pochodzę z podkarpacia. 

Jeżdżę A6C7 2017 3.0 tdi 272km avant. 

Cięszę się, że mogę dołaczyć do grupy. :)

Opublikowano

witam wszystkich 

mam na imię Paweł, jeżdżę obecnie a6 c7, ale z dniem dzisiejszym przesiadam się na q5. pozdrawiam 

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam od kwietnia jeżdżę Audi a8 D4 3.0 TFSI sprowadzony z Kanady

Opublikowano

Witam. Darek.  Od niedawna posiadam Audi Q5 2.0TFSI. Chętnie będę korzystał z forum aby rozkminić ten egzemplarz. Pozdr. 

Opublikowano

Dzień dobry mam na imię Elżbieta

Kilka dni temu kupiłam AUDI A6 C7 sedan 2.0 177kM

Mieszkam w województwie Świętokrzyskim

Pozdrawiam członków Klubu

Opublikowano

Dzień dobry.

Rozpoczynam swoją przygodę z Audi. Dokładnie dziś mam za sobą pierwszy przejazd. I dziś też tutaj dotarłam.. Szukam informacji i myślę, że dobrze trafiłam.

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników Audi. Od 4 dni jestem posiadaczem A7 z silnikiem 3,0 l, benzyna. Jeszcze go nie znam a myślę, że Wasze doświadczenia mi pomogą. Wszystkich pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników forum

Nazywam się Paweł.

Audi S6C5 - dziadek z 2002r - w moim posiadaniu od 2016 

Jestem ze śląska. 

Opublikowano

Witam wszystkich!

Od 3 miesięcy mam Audi Q7 3.0 TFSI. Mam nadzieję że będzie służyć dobrze. Czas na wymianę płynów ustrojowych.

Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Witam. Mam na imię Patryk. Jestem z okolic Warszawy i posiadam auto Audi A4B6 :)

Opublikowano

Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy "przewagi dzięki technice" :hangloose:

od miesiąca posiadam q5, więc postanowiłem dołączyć do grona szczęśliwców :D

Opublikowano

Witam. Jestem Radek z Warszawy. Z Audi miałem już do czynienia zaczynając od 80 B4, przez A6 B6 3.0 TFSI (polecam wszystkim ten silnik), miałem chwilę odskoczni do innej marki (Volvo) i ponownie wracam na "stare śmieci" (oczywiście to metafora). Teraz przyszedł czas na SUV'a. Wybór padł na Q5 FY tylko, że potrzebuję wsparcia osób, które miały do czynienia z tym modelem. Czy na tym forum, może w innej grupie będę mógł "zagaić" w temacie? Dzięki z góry i miłego.

Opublikowano

hej,

zostałem posiadaczem Q5 - dotychczas użytkownik Toyoty; mam kilka pytań, więc jestem z wami od dzisiaj.

Opublikowano

Witam mam na imię Jurek i pozdrawiam wszystkich fanów AUDI . Od tygodnia jestem właścicielem Audi Q5 2.0 benzyna automat . Mam nadzieję , że auto posłuży mi na kilka lat . Mieszkam w województwie Pomorskim .

Opublikowano

Witam ,jestem Andrzej z Legnicy, od niedawna jestem właścicielem Audi Q5 3.0 benzyna automat. Potrzebuję wsparcia osób, które miały czy mają do czynienia z tym modelem. Pozdrawiam właścicieli Audi

Opublikowano

Witam jestem Dominik 

Właśnie zakupiłem Audi Q5 2.0 quattro w dieselu.

Założyłem konto żeby dowiedzieć się coś więcej o tym aucie i w razie problemów mam nadzieję że pomożecie a może i kiedyś ją pomogę^_^

Pozdrawiam wszystkich na forum.

Ps. 4 pierścienie robią wrażenie:D