Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem Mariusz. Od niedawna właściciel AUDI A6. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę samych miłych chwil ze swoimi autkami.

Opublikowano

Witam, jestem Staszek, od nie dawna szczęśliwy posiadacz Audi A3 1.9TDI 130KM z 2002r, mieszkam w Brzegu. Życzę wszystkim jak najwięcej przyjemności i jak najmniej problemów ze swoimi autami ;)

Opublikowano (edytowane)

cześć jestem Darek od jakiegoś czasu jestem SZCZĘŚLIWYM posiadaczem audi a6 (c5) avant 1.8t 99

Edytowane przez Daro82
Opublikowano (edytowane)

Witam jestem Robert

jeżdze audi A4 B7

Jestem bardzo zadowolony z autka..

pzdr

Edytowane przez neops2
Opublikowano

Witam wszystkich jestem Seba z Gryfic.Od pół roku jestem posiadaczem Audi A4 z silnikiem 1.9 TDI 131 KM 2001r.

Opublikowano

Witam nazywam Michał

od niedawna jeżdżę audi A4B6 Avant w dieselku

Mam nadzieję ze będe mógł w czymś pomóc, i znajdę odpowiedzi na własne pytania

Opublikowano

Witam

Jestem Andrzej :)

Od września ubiegłego roku stałem się posiadaczem wspaniałego wozidełka marki Audi :)

Opublikowano

Witam Mam 54lata mieszkam w Ostrowi Mazowieckiej i od kilku dni jestem posiadaczem Audi a4 B6 z 2001. Dlatego jest to moja wielka niewiadoma. Ponieważ nie mam instrukcji obsługi a na dzień dzisiejszy nie wiem jak włączyć tempomat lub ustawić nawigację.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów

Opublikowano

Witam mieszkam w małej miejscowości z żoną i 2 dzieci, ostatnio kupiłem audi a3 i potrzebuje kilka części do tego samochodu

Opublikowano

Witam wszystkich. Od niedawna mam A6.Zaczynam poznawać auto i mam nadzieje że na tym forum znajde pomoc w wielu sprawach.

Opublikowano

Witam wszystkich!

Mam na imię Jędrzej i jestem od trzech lat szczęśliwym posiadaczem niezawodnego A4. Nie zmienia to faktu, że staram się rozwijać swoją wiedzę o tym aucie, w czym mam nadzieję pomoże mi forum.

Pozdrawiam,

Jędrzej

Opublikowano

Witam wszystkich.

Nazywam się Robert i od dwóch lat poruszam się Audi A4 Avant z 2003 roku. Mam nadzieję znaleźć tutaj wiele ciekawych informacji.

Pozdrawiam.