Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tutaj witamy się, przedstawiamy po raz pierwszy...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Pozdrawiam wszystkich pasjonatów marki AUDI

Jeżdżę A4 B7 2005 r. 2,0 tdi

• Odpowiedzi 17,7 tys.
  • Wyświetleń 4,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Witam nazywam Rafal od roku jezdze audi A6C5 Avant w dieselku Obecnie przebywam poza granicami kraju mam nadzieje ze forum sie rozkreci i bedzie nas tutaj coraz wiecej pzdr

• Witam z Irlandii. Jezdze A6 C5 AWX z 2002 roku. Moze by zalozyc jakis dzial z prezentacja naszych autek?

• Siemka jestem Emil aktualnie mam golfa II lecz w najbliższych planach jest Audi 100 C4 Quattro

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Hej

Tu Sław

pozdro dla wszystkich

Opublikowano

Witam. Mam Audi A4 b6 od dwoch tygodni oczywiscie diesel 1.9 96kw. Wczesniej byl passat b3 takze roznica kolosolna.

Audi 100% satysfakcji

Opublikowano

siema

a4 b7 2005 1.9

Opublikowano

Witam wszystkich.

Mam na imie Piotrek, od kilku miesiecy jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B6 1.9TDI quattro s-line avant z 2004roku:) bardzo ładny model którego szukałem przeszło dwa miesiące. Trafił sie nawet z orginalnym przebiegiem potwierdzonym w serwisie i ma około 130tys. To moje drugie audi i drugie quattro:)

Pozdrowiania dla wszystkich użytkowników forum.

Opublikowano

Witam! Jestem Piotrek i jeżdżę A4 B6 z 2004 roku. Jeżeli tylko fundusze pozwolą to w wakacje planuje przesiąść sie o serie wyżej. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Witam! Audi A4 B7 Avant 2.0 Tdi 2006 ;)

Opublikowano

Witam, Audi A6 3.0 v6 sedan 2003 automat.

Opublikowano

siema

a4 b7 2005 1.9

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Opublikowano

siemka mam audi a4 tdi2.0 r4

Opublikowano

Witam

Nazywam się Michał i niedawno dokonałem zakupu Audi A4 B6 z 2002 roku w dieslu (1,9TDI 130km)

Samochód będzie jeździł po 3mieście :)

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów :)

Opublikowano

witam

dziś mówię dzień dobry wszystkim, wkrótce będzie coś więcej

Opublikowano

witam wszystkich mam na imie Zbyszek mieszkam w Bielsku

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Opublikowano

Witam jestem Piotrek mam Audi A4 1,9 TDi 1999 od miesiąca.

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Witam! Mam na imię Dawid i właśnie dziś stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B7 AVANT z 2007 r. Pozdrawiam wszystkich!

Opublikowano

Witam wszystkich,

Obecnie jeszcze jestem właścicielem opla ale już niedługo... A4 B6

Pozdrawiam

Opublikowano

Hejka, witam wszystkich, jestem nowym użytkownikiem Audi b7 avant

Opublikowano

Witam wszystkich uzytkownikow audiczek [;

Opublikowano

witam nazywam się Mariano i od klilku dni mam a4 w sedanie jak na razie jestem z neiego zadowolony

Opublikowano

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Opublikowano

Witam nazywam się Witek mam audi a4 2,0 TDI

Opublikowano

WITAM nazywam sie Mateusz mam audi a6 2002rok 2.0 benzyna.

Opublikowano

Cześć

Mam na imię Marek i na dniach zamierzam zamienić VW Passata B5 1,9 TDI PD nabyć A4 B7 2,0TDI. Więc stąd moje zainteresowanie tym forum.