Henry Wrz Opublikowano 6 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam. Miło mi dołączyć do zacnego grona amatorów audiczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AngryRealist Opublikowano 7 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Witam Mam na imię Sebastian, jestem grafikiem komputerowym z Lublina jeżdżącym A4 cabrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyszto86 Opublikowano 8 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Witam. Jestem Krzysztof. Mieszkam w Rzeszowie. Od paru miesięcy jeżdżę audi a4 b6 Avant 1.8 T AVJ. Wcześniej parę lat jeździłem, audi 80 b4 1.6 E Avant. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Jeśli będę mógł coś pomóc to z chęcią pomogę. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario951 Opublikowano 8 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Hejka, Mariusz. Planuję zakup A6 Allroad. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nifty_a4 Opublikowano 9 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Witam. Mam na imię Piotrek i mieszkam w UK.Od roku jestem w posiadaniu Audi A4 B9 Sline rocznik 2016 2.0 tdi 190 HP Pozdrawiam Wszystkich i życzę bezawaryjności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziubus Opublikowano 9 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Czesc jestem dziubus milo was poznac jestem szczesliwym posiadaszem audi A8D4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajaczek Opublikowano 9 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Cześć mam na imie Łukasz .....a moje kochanie to a7 sportback.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voorek Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Witam jestem Mateusz. Mam w planach kupić s6 2001 4.2l Ma kilka bolączek i chce się zorientować i przygotować na ewentualne koszty wyprowadzenia auta na prostą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek7 Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Witajcie, Jestem Maciek i obecnie jestem użytkownikiem Audi Q7 z 2011 roku. Cieszę się że mogę stać się członkiem wielkiej rodziny osób jadących przez życie samochodem z czterema pierścieniami Liczę na pomoc Was wszystkich i również oddaje się do Waszej dyspozycji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorzet Opublikowano 11 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Witam,Gregor jeżdzę Audi Q3,super autko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti8888 Opublikowano 11 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Witam Artur jeżdżę audi a8 d4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kratt Opublikowano 22 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Witam, jestem Michał i posiadam A3 8l 1.8T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek060688 Opublikowano 22 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Witam jestem świeżym nabywca audi a4 b6 myślę że tutaj dużo się dowiem o swoim S-Line . I muszę troszkę popracować nad nim małe usterki szyba z tyłu nie działa chyba linka .do wymiany lampa 3 stop. I czujniki chciałem zamontowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy686868 Opublikowano 22 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Witam serdecznie. Od wczoraj jestem posiadaczem a4 b7. Pozdrawiam Wszystkich użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris4x4 Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Witam, Z tej strony Chris. Zapisalem sie tutaj, poniewaz mysle o zakupie Q7 3.0 218KM z rocznika 2016-2017. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucjan Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Cześć. Nazywam się Lucjan od dwóch lat jestem szczęśliwym posiadaczem Audi Q5 2,0TFSI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirafura Opublikowano 24 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Witam wszystkich z Ostrowca Świetokrxyskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachim8584 Opublikowano 25 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Cześć wszystkim. Trafiłem na forum ponieważ chcę kupić A3 8V do codziennej jazdy koło domu. Na codzień jeżdzę Toyota Yaris 1gen w automacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chipset84 Opublikowano 25 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Witam wszystkich. Jestem tutaj nowym użytkowniekiem. Mam na imię Sebastian,zarejestrowałem się tutaj ponieważ byłem posiadaczem B7 z 2007 o pojemnosci 2.0 tdi o mocy 140 koni a teraz mam A4 model B8 z silnikiem 2.0 tdi o mocy 190km. Mam małe doświadzcenie jeżeli chodzi o A4 i mam nadzieje że dowiem się więcej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safeprofession Opublikowano 26 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Witam wszystkich z Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I-va Opublikowano 26 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Hej, za tydzień będę już szczęśliwą (mam nadzieję) posiadaczką Audi A6 C7 rocznik 2012. To pierwsze audi w rodzinie liczę więc na pomoc i wiedzę użytkowników forum. Pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gbgbgb Opublikowano 26 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Hello! Na podwórku A4 B8 i dla równowagi A8 D4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oTson Opublikowano 26 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 (edytowane) Witam wszystkich!!! Dwa dni temu w garaż rodzinny wjechało pierwsze Audi. Bez szału, A4 B6 Avant 1.8T automat. Rodzinnie od małolata wychowany na VW, trochę się tego przewinęło w rodzinnym garażu. Ciągle swoje pierwsze kupione auto stoi, choć czeka na remont...VW Gofl mk1 Cabrio '82 na żółtych. Już tylko na remont czeka. Ale teraz wjechało Audi . Także witam się tutaj i pozdrawiam, i chętnie wszystkie info wyciągne by zadbać o nowego członka rodziny. PozdraVWiam. Edytowane 26 Września 2021 przez oTson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafik666 Opublikowano 27 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Witam z województwa Podkarpackiego. Nowy nabytek SQ5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amz Opublikowano 28 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Cześć , Kamil , Audi A4B6 2.0fsi , WWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi