wiśniewski Opublikowano 29 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 zakupiłem q3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosinco Opublikowano 29 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 Witam, Mam na imię Adam i za dwa dłuuuugie dni będę wreszcie właścicielem Audi A3 8V Sedan z silnikiem 2.0 TFSI 220km który przypłynął z USA. Mam nadzieje na intensywną i bezawaryjną eksploatację! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laq27 Opublikowano 29 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 Cześć! Witam całą rodzinę Audi. Niedawno stałem się posiadaczem Audi A6 C6. Mam nadzieję, że będzie pięknie jeździć Jeździłem już wcześniej A4 B5 i był to bardzo porządny samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GNAT007 Opublikowano 29 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 Witam Wszystkich, Zaczynam przygodę z A6 C5. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysg Opublikowano 29 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 Witam. Nazywam się Patryk, jestem z Wrocławia. Jeżdżę Audi A6 C7 Avant. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebasuperman Opublikowano 29 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 Cześć. Sebastian Pomorskie Audi A8 D4 4.2 TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marec8 Opublikowano 29 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 Witam jestem szczęśliwym użytkownikiem Q7 z 3, 0 TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matmaj Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Witam, Nazywam się Mateusz, aktualnie posiadam Audi A3 8V 1.4 tfsi 125KM, skrzynia biegów s-tronic z 2015 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_1969 Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam na imię Marek, jeżdżę audi q7 z 2011r. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik1983r1 Opublikowano 1 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 witam. jestem Dominik wlasnie kupilem a3 8v 2.0 tdi 150km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo1305 Opublikowano 1 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Dzień dobry wszystkim, jestem szczęśliwym posiadaczem q5 2.0 tdi z 2012, wersja golas. Mieszkam w Irlandii. Chcę troszeczkę doposażyć mojego golska tak wiec mam nadzieję że znajdę wszystkie potrzebne info. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bradek Opublikowano 1 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Hej wszystkim, jestem posiadaczem audi q3 2017 roku z silnikiem 2.0 tfsi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grudnias Opublikowano 1 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Witam Jestem nowym członkiem klubu. Posiadam audi a1,Jestem z okolic Gniezna. Witam jeszcze raz wszystkich klubowiczów i pozdrawiam. Grudnias Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi7927 Opublikowano 2 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Cześć wszystkim , posiadam Audi A4 z 1995 roku 1.9 Tdi wersja kombi , bardzo fajne autko jeżdzę nim już kilkanaście niezłych latek Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avabuy Opublikowano 2 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Cześć, Tomek , audi a4 b8 małopolska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badaba Opublikowano 2 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Cześć! Jeżdżę od niedawna Audi Q5 z 2013 roku. Jak na razie petarda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario56 Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Cześć! Mam audi a6 c5 1.8T avant! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu67 Opublikowano 4 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 witam wszystkich, jestem tutaj nowy, od niedawna posiadam audi Q7, 3,0 TDI 233HP chętnie się wymienię doświadczeniami, Pozdrawiam i miłych wrażej z jazdy Q7 życzę wszystkim ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matin Opublikowano 4 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Witam.Tu Marcin z kujawsko-pom jeżde aktualnie meganką ale właśnie planuje powrót do najlepszej marki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT8l Opublikowano 5 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Witam . Nazywam się Mateusz , jeżdżę Audi A3 8l . Niedługo czas na coś młodszego również z audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klemcio Opublikowano 6 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał: Witam wszystkich. Q5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekAudi Opublikowano 6 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 Witam. AudiA4 B5.Mieszkam w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Błażej. Opublikowano 7 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Błażej Audi A7 - miasto Kołobrzeg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz83 Opublikowano 8 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Witam. Mam na imię Tomek. Pół roku temu kupiłem swój pierwszy samochód. Przez zupełny przypadek Audi a6c5 1,9tdi afn 99r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
titaw Opublikowano 8 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Witam Mam na imię Tomek, od 20 lat z rodzinką jeździmy fordami Teraz u mnie w garażu q5 prosto z US a mondeo idzie do córci Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi