Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Dziękuję za przyjęcie.Aktualnie Q5 2.0 TFSI Quattro. Najczęściej okolice Krakowa. Generalnie polska południowa. 

Opublikowano

Cześć, jestem Sebastian ostatnio stałem się posiadaczem Audi A3 8p z 2003 roku z silnikiem 1.6 MPI. Witam wszystkich :)

Opublikowano

Witam wszystkich. Jestem z woj. Lubelskiego. Przez 3 lata użytkowalem Audi A6 C6 2.0 tfsi a obecnie od kilku dni Audi Q5 2.0 tdi. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich!

Mam na imię Sławomir, od niedawna jeżdżę Audi a4 b56 w3 benzynie.

Opublikowano
W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał:

Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL...

Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi!

Hi, Q5:rolleyes:

Opublikowano

Witam od niedawna posiadam a6c5 sedan 2.4, mam nadzieję że forum pomoże mi z drobnymi problemami, póki co jestem zadowolony

Opublikowano

Witam Wszystkich

Mam na imię Bartek i od paru dni jestem posiadaczem Audi A6 c7 Avant

Opublikowano

Witam jestem Karol i od niedawna posiadam audi a5 z 2013r  2.0tdi 177km. Myślę że dużo dowiem się od was na tym forum 

Opublikowano

Witam,

Dołączyłem do forum - posiadam S7 z 2013 roku 4.0 V8T (do sprzedaży) - gdyby ktoś był zainteresowany proszę o kontakt.

Pozdr.gk.